Kizlar 2 hafta once dogum yaptm cok zor surecten gectm 30 haftaliktm bebegmde bobrek genislemesi var dediler sonra gecebilir dediler 37.haftama geldm syyum azaldigi icin acil yatirdilar 24 saat suni verdiler o sanciyi cektm ama acilmam 3 cm fazla olmadi agridan yalvardm sezeryana alin diye acilma olmayinca 24 saatin sonunda aldirlar sabah oyle bitmis tukenmiatm ki doktor sirtima uyusturma ignesi vururken baska doktor elimi tuttu cnku oyle aancim vardi ki agliyodm ameliyat masasinda bakti ben cok kotuyun genel anestezi verdiler dogum yaptm cktm kendime geldm bebegm nerde ddm geldi yanima o kadat guzel ki ama bobrek genislemesi oldugu icin bi ultrayonla bakalm dediler iyice buyumus gecer dedikleri bobrekler ureter mesena hep buyumus sebebini arastiryorlar ama o kadar kan aldilar ki kollari elleri mosmor yavrum oyle kotu oldu ki karni şis simdi evdeyiz ama doktor iyi seyler demiyor bobreklerde hasar var diyo daha 2 hftalk ameliyay mutlaka oluck diyo ama snrasina garanti veremem diyo icim yaniyo mahfoluyorum artk lohusaym ama agkmaktan kendime gelemiyorum cok zor yavrum yanimda ama snra ne olck bilmiyorum pazartesi sondali flm cekicek sebebini bulmaya calisiyolar ama doktorlar cok ciddi diyo evim onun kokusuyla doldu icin yaniyor birsey olck diye doktor cok umutsuz konusuyo baktikca agliyorum ne gunduzum belli ne gecem ne olur bize dua edin yavrum iyi olsun duanzda bizi eksik etmeyn belki sizin duanz kabul olur yoksa hic iyi deglm ilk bebegm :(