babysevgi Mrveeski cnm ben lierac burts bee kullandım bazen doğal olmadığını bildiğim halde biooil de sürdüm duş sonraları özellikle😬 bazıları diyor genetik bazıları diyor iç karın genişliği . Ne olursa olsn dkkt et önlemini al .
beyzafatih Mrveeski bende onu kullanıyorum 23 hastalığım karnım çok çok ama çatlama falan gözükmüyor 2 günde bir sürüyorum genelde çünkü kullanmayı unutuyorum
Serappp14 Cresgirl kacıncı haftada baslamak gerekır bende mustela lierac ve sarı kantoron yağı arasındayım 😅
Mrveeski babysevgi teşekkür ederim canım. Daha 10 haftalık hamileyim ama şimdiden kullanmam gerekiyor galiba. Genetikse mutlaka çatlarım ailede herkes çatladı😂 ama onların pek dikkat ettiğini sanmıyorumm
Aygul01 Mrveeski kuzu istediğini kullan catlayacagin varsa catliyorsun bu senin cilt yapınla alakalı bi durum. Birseyelr kullanmak istiyorsan ta Hindistan yağı yada zeytin yağ ve bol bol su tüketmek. Boşuna pahalı pahalı kremler alma yani 😊
Mrveeski Aygul01 çatlayacağım varsa bile en azından çok çatlamayı önlemez mi. Harita gibi çatlamayı kimse istemez herhalde
Aygul01 Mrveeski onlemez malesef. Tamamen cilt yapısıyla alakalı esnek cilt yapın varsa çok çatlamazsın.