Emel0108 hulya_sncr47 değişik bi şey derken 🙂 Araştırın bi isterseniz hafsa kıymetli isimlerdendir. Peygamber efendimizin eşlerindendir Hafsa Bint Ömer
hulya_sncr47 Emel0108 ya eşim büyük kızımın ismine uyumlu bir isim olsun diyor Bnde illakki i harfle başlamasın o kadar güzel isim var ken bide ailemizde çok nulu isimler var Bn Meryem Sümmeye Zeynep Menesse Hatice Havva Ayşe istiyorum da işte eşim çocuklarım onlara farklı isim istiyorlar anlaşamıyoruz 😂😂😂🙈
DuyguA Bnde Asya, Nil, Ayda , Beren isimlerini beğeniyorum bakalm daha çok erken cinsiyeti belli olsun da hayırlı sağlıklı bir kız olursa inşallah bunlardan birini seçicem.
OOKalp01 hulya_sncr47 yeni moda bebek isinleri LİNA LUNA MİLA ALA hakdnslsmdmzlsşpwkrlwisçsm nerden çıktı nerden geldi bunlar bilmiyorum tabi herkesin kendi tercihi. :)))
eccmmnr OOKalp01 doğan bebisler de yeni nesil olacak sonuçta ne yapalım Sebile, Ömriye, Sakine’mi koyalım? Allah nasip kısmet ederse benimde kızımın adı Lina olacak. Haşr suresi 5.ayette de geçiyor anlamı da çok güzel. Sıkıldık çünkü aynı isimleri duymaktan artık tercih meselesi 😘
ElifLinam hulya_sncr47 ahahahha çok iyiymiş bu analiz ya😅😅 valla bazen dediğin gibi de cıkabılıyo ınsan adını yansıtıyo imajı hep aynı olabliyo 🤣🤣
hafsa0211 hulya_sncr47 nasipse ben de hafsa koymayı düşünüyorum farsca ve arapca kökenli. Anlami farscada arslan yavrusu olarak gecmekte ancak arapcada muhafiz anlami var. Birde asil niyetim sahabe isimlerinden koymakti hafsa da hz omerin kızı ve peygamber efendimizin de eşinin ismi :)
Esra0508 hulya_sncr47 cumlemizin evlatlari sağlıkla gelsin insallah kaç haftalık hamilesin detaylı yaptirmadinmi