hulya_sncr47 Mrb anneler bir kızım bir oğlum var Allah nasip ederse 1.4 gün sonra bir kızım daha olucak ama ne isim koysak hiç bilmiyoruz kızımın ismi İlknur oğlumunda. Muhammet Çınar onlara uygun olsun diyorduk ama vazgeçtik oda farklı bir isim olsun dedik ama isim bulamıyoruz işte bna Öner’e bileceğiniz isimler ihtiyacım var 🤗🤗şimdiden çok Teşekkür ederim 🤲🌸
Zsnbr hulya_sncr47 BNde bayaa bayaaa bayaaa düşündüm karar verdm sanırım Eflin olcak duymadm pek kimsede😂
hulya_sncr47 Zsnbr bayandaysa düşünmüşsünüz ağzınıza dağlık ilk defa duydum bu ismi listeye ekledim z😂😂😂
Zsnbr hulya_sncr47 aynen canm BNde beğendim normalde İlay düşündüm ama herkes söyle bi bakıyordu devamı gelecek mi diye 😂😂 snra görünce bu ismi ddk tamam eflin olsun ona da diyorlar mesela tuhaf falan ama alışırlar 😂
hulya_sncr47 Esra0508 Maşallah sağlıkla gelsinler inşallah çok dua etim bna da nasip olsun diye ama maalesef olmadı ama hala umudum var dua ediyorum belki ikizdir Doğumda çıkar diye kendimi kandırıyorum 🙈🙈
Burcin-98 Biz de kararsız kaldık,kızımız olacak inşallah🙏🏻 Melis,Lina,Alya,nilda bunlar var aklımızda🙈
hulya_sncr47 Burcin-98 kızım da çok istiyor Melis oğlum da İremsu istiyor istiyor Bn de Meryem diyorum eşim de İremsu diyor anlaşamadık onun için farklı isim arıyoruz 4 umuz istediğimiz bişey olsun diyoruz az zamanım az kaldı 😂😂😂
hulya_sncr47 likapaa53 Meva istiyorum çocuklar istemiyorlar meyve deriz ona diyor ama meva hoşuma gidiyor ☺️🤗
Burcin-98 hulya_sncr47 baya az kalmış hemde umarım bir an önce bulursunuz içinize sinen bir isim:) hayırlı,sağlıklı doğumlar inşallah🙏🏻
hulya_sncr47 Burcin-98 amin inşallah cmm cümlemizin de bu ay su gibi geçti ve geçmeye devam ediyor ☺️☺️
Esra0508 hulya_sncr47 cumlemizin evlatlari sağlıkla gelsin insallah kaç haftalık hamilesin detaylı yaptirmadinmi
hulya_sncr47 Zsnbr Bn cevreye bakmıyorum vala önemli olan benim dilim dönmesi çok güzel ismler var bazıları dilim dönmüyor çok zorlanıyorum 🤣🤣🤣sıkıntı orda🙈