Hasret_ Sag kalcamda inanilmaz Bir agri var yürüyünce bisey yok ama , sagdan sola dönerken yatarken siddetli agri var , 24 haftaligim , benim gibi olan var mı ?
Merveakbb Hasret_ aynisi bendede var canim sirt ustu uzandigim zaman saga sola dönemiyorum yürudugum zaman kalçama belime kramp giryo
C_yur Hasret_ diasporal magnezyum doktorunuza sorun ben yuruyemiyordum agridan basladim 4. Gunde yok oldu 3 hafta gecmemisti agri
Cancazim Hasret_ sizin kuyrugunuz düşmüş ozmn kuyruktaysa benim sağ kalcam felaket agiriyor gece oldumu özellikle dönemiyorum
Hasret_ C_yur magnezyum kullanıyorum ama toz du şimdi hap şekilde yurtdısındayim, burdaki doktorlar vermez yazmaz öyle
C_yur Hasret_ aa yazmazmi degisik yani bana kullanmanda hic bi sakinca yok dedi agrilarim varken gunde 1 tane smdi ise 3 gunde 1 tekrarlamasin diye iciyorum
Hasret_ Cancazim ay çok güldüm kuyruk düşüyor mu öyle , pöç dıyorsunuz sanırım bilmıyorumki 🤷♀️ Neyim düştü daha kontrolüme 1 hafta var
Hasret_ Makbule7995 daha önce rahim ağzı kısalıgı yaşadım erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim korkuyorum açıkçası , ve bi hafta var kontrole
Makbule7995 Hasret_ canım bence korkulacak hiçbir şey yok bunda ben dün doktora gittim test sonucumuz vardı bir sıkıntı olsa doktor söyleydi
Hasret_ C_yur ben kendim demiştim magnezyum kullanıyorum dıye çok önceden kullan dedi , malesef Almanya öyle kendi vıtanınlerim kendim alırım kafama göre eczaneden arastırırım netten hamile vitamin kullanıyorum ,Elevit dıye