Esraboran Merhaba bebeğimin boynuna 2 defa kordon dolanmis ama çok sıkı degil dedi doktorum kan akisi da iyiymiş normal sancimi bekleyip bebegin kalp atimina gore normal veya acil sezaryen e alacak bu durumu yaşayan oldu mu?
Fxfx Esraboran kaç tur bilmiyorum ama 1 turdur sanırım daha fazla olsa Dr um söylerdi (ultrasonda görülmedi bu arada doğduğunda gördü Dr. Um sadece süpelenildi anne karnında) normal doğum yaptım.. Bebekte sorun yaşamadım ama ben biraz zorlandım zor indi bebek yani.. Bir de sürekli nst deydim yatakta🤦♀️ bebeği iterken bile el dopleriyle kalp atışına bakıldı hep.. Ama iyi ki normal yapmışım diyebilirim 😉
Camurcu Esraboran kuzum benim annem en küçük kardeşimi o şekilde doğurdu hem de 3 kere dolanmış vaziyette. Ama bizim doktor hatasi olmuştu doktor anlayamamis doktor kendisi bile bu mucize bisiy dedi. Bence bi kere bile dolansa riske atmamalisin doktor daha iyi bilir tabi ama hatalar da çok oluyor günümüz de. Ben olsam kendim direk sezaryen isterdim kuzum ama sen bilirsin
esloka Esraboran 2 tür kordom a dolanmış birde kolunu geçirmiş devlette ebeler dphurttugu için ultrasonla bakmadılar bilemediler hic acılmadı 1 cm le yattım ne kadar sunı şancı verdilerse açılmadı cok kesildi cok zor oldu yaşadıklarımı düşününce beni sezeryana almalılardı kardeşimde ise martta doğurdu kordon dolanmış kalp atışı düşünce cabuk çıkarmaya çalıştılar boğulup oksijensiz kaldi yoğun bakımda yatti simdi bana 1 kordon var demisti bugün gittim açılmış dedi yasayan biri olarak sezeryan a gir
Bsraydin Duydum canim..aslinda kol bacak boyun bi sekilde kordon dolanmasi normalmis ama dedigin gibi sıkı olup kan akışıyla alakali…bnce sıkıntı yok bebek iyi deniyorsa yapılabilir kafaya takma
esloka Normalde asla sezeryan demem ama bana da 1 dedi ama 2 deseydi sezeryan s ne dersin deseydi hemen kabul ederdom ne yaşadığımı iyi biliyorum normali deneyecek zorlarsa sezeryan alacak ikisininde çekmiş olacaksin hic riske girme
esloka 5 yıl geçti üstünden hala hapşırınca altıma kaçırıyorum mesane sarkmış dikisim çoktu şişiyor soğukta 3 ay düzgün oturamadım. Kardesim ise göz damarları çatlamış zorlamaktan açıldı ama bebek çıkmadı onda basur oldu doğumda ve kaldı basuru