ebrussvncc Omay0707 bende bir gün geçince yapmıştım test çünkü benimde en az üç gün önceden lekelenmelerim vs olurdu. Silik bi çizgiyle ben burdayım dedi 😅 sonrada hemen gidip kan vermiştim onda da çıkmıştı. Yine de tam emin olmak için en az üç gün bekleyin derim 😇
Kkubraaa Bende senin gibi oldum canim normalde adetten 1 2 gun once agrilarim baslardi bu au 10 15 gun once basladi dongumun 25. Gunu test yaptim pozitif cikti cok şükür insallah sende hayirli haberlerle donersin😊😊
Biranne02 Kkubraaa canım benimde normalde 5gun kala filan adet belirtileri verir bu ay karnım 15 gün önceden adetmis gibi aynı ağrıdı bende test yapmak için biraz daha adetimin yaklaşmasını bekliyorum sence bende de varmıdır ya 🤗
Aysenurceb Kkubraaa merhaba benımde normalde bugün ve henüz adet olmadım bundan 3,4 gün önce cok adet agrısı gibi agrı cektım ve suan hiç bişey yok agrıya dair acaba neden oluyorkii
Kkubraaa Biranne02 kendi vucudunu tanirsin zaten canim bide benim adetlerim duzensizdi gecikirdi 41. Gun adet olmuslugum var bu kadar erken baslayinca suphelenmistim ben (normaldede adetim 35 gunde 1 felan olur) var yada yok diyemem ama dua ederim senin icin inşallah vardir Rabbim yuzunu guldurecek haberler versin sana 🙂
momsboys Omay0707 ben şuan yaklasık 8 haftalık hamileyşm idrar testimde hiç positif görmedim en son reglimden 1 gün önce yaptım hala negatifti kan verdim pozitif çok şükür kalbide atıyo idrar testlerine güvenmiyorum
Kkubraaa Omay0707 ben 28 ekimde test yaptim cikmadi 7 kasimda cikti son adet tarihim 13 ekimdi canim biraz daha bekle tekrar yap testi dualarim sizinle 🤲🤲
Biranne02 Kkubraaa yaaa amin canım benim ya çok sağol seninde. Benim adetim gecikmez hiç hep düzenlidir 28 gunde bir canim