Denizzmomm Covid ilacı verdiler aileme hapı bugun kullanacaklar ama korkuyorum kızlar sizin aileniz kullandımı bir zararı varmı iyileşmek kaç gunu buluyor
Nesliyazmazz Denizzmomm benim kayinpederim kullandi. Şimdilik bir sorun yok. İlaca başlamadan önce iyilesmisti aslında ama 1 haftada iyileşti diyebilirim.
Misssimsek Denizzmomm kayinvalidemler salı gunu başladı ilaca. 5 günde iyilestiriyirmus. Bizde de var muhtemelen ama emziriyorum ilaç kullanamam diye test vermedik. Eşimle bende karantinadayiz ve 4 aylık oğlum 😣
Denizzmomm Misssimsek Allah yardımcınız olsun bende 5 gunde diye biliyorum ama işaç kullanırken baya bas agrısı vs yapıyormus sNırım halsizlik bu dogrumu
Misssimsek Denizzmomm kayinvalidemde halsizlik yok baş agrisininbilmiyirum . Ama kayınpederim çok halsizmis.
Umudyuklu Bende 37+5 oldum Annem yanıma gelecek bu hafta covid olduğunu öğrendi babam,erkek kardeşlerim😞 Evde karantinadalar ilaç tedavisine başlandı Yaklaşık 16 gün var doğumuma atlatir ve gelebilir yanıma demi kizlar Rabbim şu illeti defetsin başımızdan😪