Esrelf Kızlar ben erzurumdayım. Bu ped bulunmaz hint kumaşımı ben ne medikalde ne de eczanelerde bulamadım. Erzurumda bulan var mı? İnternette var ama ordan mı sipariş versem??🤔🤔
NaimeYilmaz Esrelf ben eczanelere sordugumda bulamadım nettekılerınde tarıhının gecmıs olucagını soledıler cunku bunlar uretımı durdurulmus seklınde bılgı aldım
Esrelf NaimeYilmaz niye bırakmışlar ki üretmeyi??😕amniosure testi de çok pahalı ya. hoş daha onu da bulamadım burda. Sağolasın canım
NaimeYilmaz Esrelf bilmıormkı ben istanbulda yasıorum bide burda 15eczaneye sormusumdur rahat buyuk hastane yanındakılerede sordum ama yok bulamadm bulanlar vardı ama bı kac yorum okumustm belkı gorurde yazarlar doguma yakın bende almak ıstıorm bulabılırsem
Esrelf NaimeYilmaz canım benim sulu bir akıntım var. 1 ay önce devlet hastanesinde amniosure testi yapıldı. negatifti. Yine aynı akıntı var. Özeldeki doktorum sen o testi al biz yaparız dedi onu da bulamadım. Dedim bari bu pedi bulayım o da yok. Sen istanbulda bulmadıysan ben burda hiç bulamam. 🤨
NaimeYilmaz Esrelf şansına bilen biri cıkar belkı cok pahalı degılse internettekılerden al dene belkıde benı yanlıs yönlendırmıslerdır