Eymenimmmm gulerari98 dha yeni 3haftan var 41.haftaya kadar bekletiyolar gelmesse belki bi anda gelcek sancin acilman cnm azdaha sabir
Damlaayz04 gulerari98 benimde aynı doktor haftaya normali baslaticam dedi ama 1 hafta daha bekliyelim dicem
EsmaaTklc gulerari98 38+5 gelen giden yokkk. Geceden beri bacak aram ve kasığımın kemiği ağrıyor resmen hazırlıyor mu beni ne yapıyor 😏
Nursahcan Allah yardım etsın valla zor bi avazda kurtarsın canım bol bol hurma ye yürürs yap squat yap yapabılırsen ben yapamıyorum yürğrmkede dahı zorlanıyorum sma yapabılrsen cok ıyı olur
Eymenimmmm gulerari98 inşALLAH olmassin canim ama olursanda nasibinde o varmis demekki hayirlisi oymuş korkulcak bisey yok inanki ALLAHIn izniyle 1haftada toparliyosun ilk gün ilk ayaga kalktiginda zor oluyo onun harici bisey yok korkma olsanda ALLAH yardim eder
gulerari98 Eymenimmmm inşallah canım öyle diyor herkes ama ilk doğumum olucağı için bana çok korkutucu geliyor haliyle
Eymenimmmm gulerari98 hic korkma cnm bnmde ilk dogumum sezeryan olmsstu tamamen bebeğime odaklandim kendimi motive ettim iyi düşündüm dua ettim hamdolsun zorlanmadim snd iyi düşün korkma hic