Malum cümleyle başlıyorum doğurdum kızlar 🙈 zorunlu sezeryan oldum. Sabah 6.30da yatışım yapılacaktı ama ben bilerek geç gittim. Sabah zor oldu benim için zaman geçmek bilmedi. Kalktım Yasin okudum namazımı kıldım hazırlandım. Sonra 8de hastaneye geldim. Ama ayaklarım geri geri gidiyor korkudan 😅 odaya geldiğim gibi ameliyat önlüğü verildi damar yolu açıldı derken iyice stres oldum. Sonra o zaman geldi çattı artık gidiyorum ameliyathaneye 🙈 Soğuk soğuk terler dökmeye başladım. Herkes yerini aldı benim uyuşmamı bekliyorlar. Bi çok kez iğne yapıldı ama ilaç verilemedi. 2 kez verildi sadece onda da uyuşmadım. Herkes şok 😂 anestezi doktoru dedi kaldır ayağını kaldırdım ötekini de kaldırdım. Bı daha şok herkes 😂 ilk defa bu kadar uzun sürdü diyorlar. Daha fazla zorlamak istemedik. Genel oldum. Ama sonda takarken acıyor demişlerdi çok korkmuştum asla acımıyor korkmanıza gerek yok. 9.20de çirkin mi çirkin oğlum doğmuş. Odaya gelmiş gözlerini açmış beni bekliyormuş. Benim ameliyatım biraz uzun sürmüş çikolata kistim vardı her yere yayılmış. Doktorum da onları temizlemiş. Bende 11.30da odaya geldim yarı ayık yarı Bayık 😂 acıyor diye bağırdığımı biliyorum çok bağırdım. Karnımı bastıran hemşirenin koluna yapıştığımı artık rahat bırak canımı yakıyorsun dediğimi hatırlıyorum 😂 kendime gelmem biraz zaman aldı söylenenleri duysam da cevap veremedim. Oğlumun ağlamasına bile tepki veremedim o derece. Sonra kendime geldim. Hemen istedim kucağıma. O ortalığı yıkan bebek kucağıma gelince sakinledi 🙈 Nasıl bi duygu derseniz tarifsiz asla tarif edilecek bı kelime çıkmamış daha 😍 Hiç ağrım olmadı diyebilirim dayanılmıcak ağrım yok ağrı kesici yapıyorlar zaten. 12.11.2020 - 9.20 de 3000 Gr 49 cm olarak dünyamıza gözlerini açtı miniğim 🤍 iyiki bizi seçti, iyiki bizi aile yaptı 🤍 Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, kimseyi aratmasın, doğum anında da kimseyi zorlamasın Rabbim 🤍 Biraz inatçı benim gibi ama halledicem 😂
Bu arada ilk kalmışım biraz zor ama öyle burda abartıldığı kadar kötü dayanılmıcak derece de acı veren bişey değil Allah veriyor gücünü. Benim hikayem de bu kadar😊😊