Minikmucizemm Ne güzel menüler iştahım kabardı😂 işten şimdi çıkacağım dosdoğru mutfağa girip başlayacağım🙈
BurakFadimeDnmez adm tavuk kızartması, pirinç pilavı, mantar çorbası, sütlaç 😂 aslında hergün kim ne yapıyorsa yazsa ne güzel olur bizede ne yapsam derdi kalmaz burdan bakar bunu yaparım deriz 😂
Homozigotmutant adm tarhana çorbası bulgur pilavı taze fasulye eşim tatlı yapmamı yasakladı yoksa güllaç yapardım ya da sütlaç 😂
Handemehmet Mercimek corbası , taze fasulye, etli yaprak sarma , salata , yogurt, bisküvili puding tatlısı 🙂 oruc tutmuyorum içim biraz buruk ama olsun her şey bebişler için.. hayırlı ramazanlar herkese🙏🏻❤👶🏻🌸
gamzen346 NaimeYilmaz Evet tutuyorum yok çok şükür daha bir sıkıntımız olmadı ☺ halsizlik ve baş ağrısını saymazsak ki herkeste oluyormuş o illa gebeliğe özgü değilmiş.
Ertan53 Patates çorbası Biber dolması Su böreği KöZlenmiş kırmızı biberli patlıcan ezmesi Kahvaltılık çeşitleri Bol yeşillikli salata Tatlımız:Tavuk göğüslü tel kadayıf sarması (şimdiden afiyet olsun herkeze ımmm herkesler döktürmüş maşallahh Ramazan’ın bereketi bu olsa gerek son güne kadar gidiyo
YaseminDurmazlgen Yayla çorbası Sebzeli et haşlama makarna baklava Pilav daha iyi olurduama evde makarna vardı ziyan olmasın diye 😊
Sarella adm Mercimek çorbası Karnıyarık pilav cacık komposto Hurma ve 55 dk kaldı iftarı açmamıza Rabbim oruçlarımızı kabul etsin hepimizin sofrasını bereketlendirsin hayırlı ramazalar 🤗
YusufKereminAnnesi Nobut pilav ama çorbaya karar veremedik bi türlü eşimle Mercimek istemiyor şehriyede ben istemiyorum
deletedmom255 Yorumları okuyorum belki canım çeker yapabilirim diye ama oruç tutamıyorum midem çok bulanıyo eşim için yapmak istiyorum mutfağa giremiyorum 😞 çok üzücü bi durum... kalkıp domates çorbası yapayım.. 🤷♀️
yasemin_ Bügün ki Iftar Menümüz: Mercimek Corbasi Sarma Lahmacun Sütlac Allah Dularimizi ve tutan herkesin orucunu kabul etsin. Hayirli Ramazanlar ☺🤗🌙🕊