deletedmom16 Hayırlı ramazanlar hamişler 9 aylık bir bebekle ve 20 haftalik hamiş olarak bugünkü Menümmmmm Pric çorbası Fırında tavuk Patates salatası Dolma Veeee tatlı 😉
Esrabayrakdar Bende 25 günlük bi bebişle bnde kıymalı ıspanak patlıcan musakka pilav sarma salata cacık 🙏🏻☺ ( sarmaları annem sarmıştı bana sadece pişirmek kaldı ) 😎
deletedmom43 Deletedmom20 O uzun zamandır bende de var malesef. Yorum yaptığım bir çok konunun bildirimleri gelmiyor
deletedmom43 deletedmom24 Ramazan gelmeden buzluğa stoklamıştım😁sabah çıkarıp ocağa koydum, pek iyi oldu kız😁gel de ye🤣
deletedmom24 deletedmom43 ben taze naneli bulgurlu bol salçalı severim öyle yaptıysan gelcem😂 çay koy
deletedmom43 deletedmom24 Etli pirinçli ekşili filan yaptım kızzz 🙂 Sen gel yine de çay da içeriz, kahve de😁
deletedmom43 deletedmom24 Piskevitimiz var, sen minnoşla gel yeter anası😁 o değil de biz niye hiç instadan filan birbirimizi takip etmedik onu düşünüyorum. Burda çenemiz düşüyor🤣
-gyns- adm - Mantarlı-tavuklu çorba, - Kürdan kebabı, - Nohutlu pilav, - Peynirli börek, - Tek porsiyonluk kadayıf, - Çoban salata.. Herkese hayırlı iftarlar🌸..