adm Hamişler tüm İftar başlıklarını bir postta toplamak forumun huzuru için en mantıklı çözüm gözüküyor🙂 Eveettt kızlar akşam iftar için kimler ne hazırlıyor, menüde neler var?
Sltnbl adm çalışıyorum işten gidip yapıcam inşallah köfteli patates pilav salata tarhana çorbası düşündüm bakalım😍
Espbulut adm Patatesli , havuçlu , brokolili mercimek çorbası Barbunya Sebzeli bulgur pilavı Cacık ( her şeyin içine olabildiğince sebze koymaya çalışıyorum eti hala içim almıyor 🤦♀️😄
Aliceindunyasi adm mercimek çorbası, patates tava, pilav, salata, sütlaç inşallah daha işteyim eve gidince yapıcam😊
HicranKzn Tavuk çorbası. Türlü kızartma. Kemal paşa tatlısı🤗🤗🤗 her sene gelenek oldu bizde ilk gün mutlaka kızartma🤗🤗
TospikAnne Patlıcan kebabı, garnitürlü pilav, ortaya meze olarak barbunya, mercimek çorbası, tatlı olarak tavuk göğsü 🙈
silla Keşke hergün böyle bi post olsa öyle güzel olur ki ne yapsam derdi yaşadığımız günler de de fikir alırız 😄👍👏
NaimeYilmaz Ne güzel kızlar yaa benım esım vardıyalı calısıyor Allah ne verdıyse kaplara koyup gönderdm yanında döktürmüşsünüz hepınız 😊
gamzen346 NaimeYilmaz Benimki de vardiyalı çalışıyor gece 1 de gelecek o yüzden tek başıma açacağım orucumu 😞
Sefaat [bilinmeyen] girip okumasaydiniz hanimefendi basligi göruyorsunuz bile bile girip okuyup da burdaki insanlari vebal altına sokamazsiniz
NezaketKahraman Fırında kıymalı bezelyeli patates, yanına mantar çorbası ve karpuz daha fazla yiyebileceğimizi sanmıyorum 🙈