sevval_3108 Arkadaşlar çok merak ediyorum daha doğrusu yapan arkadaşlar sonuçları doğru çıktı mı yüzücü ipe bağlayıp göbeğinizin üzerinden salındığında neler oldu ileri geri mi yoksa dairesel hareket mi
Birgul sevval_3108 inanmam ama arkadaşlarım yaptı bana erkek çıktı 11. Haftada doktor çıkıntı var erkek diye tahmin ediyorum dedi bakalım kesinleşince değişecek mi🤷🏻♀️😇😇
Aselinannesiii sevval_3108 benim eşimin halası yapmıştı geçen sene kızıma hamileyken o zaman cinsiyet belli değildi daha ilkin kız sonra 2 tane de oğlun olcak demişti bi tane kızım var şimdi de 24 haftalık hamileyim o da kız yani pek de doğru olduğu söylenmez bence ☺️
FatRam_1703 sevval_3108 Geçen akşam yaptım yuvarlak döndü 🥰Bugün kontrolümüz vardı doktor kız dedi🤲🐣😍
Oznurr34 sevval_3108 inanmıyodum pek ama yaptım dogru cıktı :) cinsiyet için yapmıstım daire olunca kız ileri geri olunca erkek
sevval_3108 Birgul bende şimdi yaptım ileri geri gitti göbeğimin üzerinden 10+6 dayım haftaya bakalım öğrenebilecek miyiz çok merak ediyorum 😂🥰🥰
Ebru1520 Ben oglumu yaptim ileri geri gitti karnimdaki bebek icin yaptim dairesel oldu Onun cinsiyetini daha bilmiyorum haftaya gitcem yani oglum dogru cikiyo
FatRam_1703 Cancazim Saç telimi alyansıma bağladım karnımın üzerinde tuttum elimi hiç oynatmadan kendisi yuvarlak bir şekilde döndü zaten😍 Tekrar yaptım aynı şeyi yine yuvarlak döndü bugünde konttolumuz vardı kız dedi doktor nasipse değişmezse kızımız olacak🤲🥰🐣
Eymenimmmm sevval_3108 bu konuda hiçbir bilgim yok ilkkez duyuyorum ne için ve nasil yapiliyor merak ettim
sevval_3108 Eymenimmmm rivayetlere göre yüzüğü bi ipe bağlıyorsun onu göbeğine sarkıtıyorsun daire şeklinde dönerse kız ileri geri olursa erkek