Mrvenur 37 haftaligim bugün kontrolm vardı suyum sınırda olduğu için doktorum pazartesi gel aynıysa yatış yapip suniyle baslatacam dedi hiç açılma falan olmadan suniyle doğuranlar çok zormu açılma olmayınca daha çok mu sancı çekiliyor
esloka Mrvenur kişiye gore değişir suni şancı abartıldığı gibi bir ektra samcı değil sadece senin olmayan sancını tetikliyor yani yine şancı senin sancın sadece tetikliyor ve hızlandırıuorlar durumu açılma da yine kişiye gore bende mesela cok verdiler ama açılmadı anlaşıldı ko çocuk kordonda takılı kaldığı için ınmemıs bu yuzden de açmamış
Dilara1503 Mrvenur canm havuç suyu denesene 3 gün boyunca belki pazartesiye kadar işe yarar sabah akşam 1 bardak iç taze sıkılmış
sedabudak Mrvenur benim suyum sınırdaydı doktorum bana her gün 1 havuç 1armut suyu sık iç dedi 4 gün boyunca yaptım kontrole gittim 4günün sonunda ve suyum fazlalaştı,istersen deneyebilirsin ama her gün 2sindende 1er tane,fazla olmasın şekeri yükseltmesin.
Nursahcan esloka canım acılma oldugunu nasıl anlasılıyor benım bebegım asagı donmus doktor öle dedı 37+0 olduk bi kac gündür kuyruk sokumumda bı agrı yatarken saga sola donerken oturup kalkarken yürğrken o kadr cok agrıyor kı ıkı gundur de kasıklarımda hafıf bi agrı var ama hıssedebılıyorum agrıyı gece dhaa da agrı belirginleşti snaah hastaneyr gitim baya bekledim kasıklarımda sık sık giren agrılar vardı baya da sertı ama nts de agrı cıkamadı cıksaydı doktor altan bakıcaktı cıkmayınca bakmadı sonra eve geldım yattım hıc uyumamıstım sımdi kasıklarıöda agrı var ama hafıf bı agrı sürekli olan bi agrı acılmam olduysa nerden anlıcaö yada doğum yakın öı ki
Mrvenur esloka ya bide belimin sağ tarafı ve bacağım tutuldu yuruyemiyorm bile nasıl olacak napacam bilmiyorm
esloka Nursahcan açılmanın belli bir tarifi yok ki ilk kızımda o kadar çok çektım ki düzenli çektim hemde gittim 1 cm di hic açılmamış arkadaşım ise yemek yemiş cay içmiş suyu gelmiş diye hastaneye gitmis yattığı gibi çocuk cıkmış 8 cm açılmış da haberi bile olmamıs
esloka Nursahcan bende dün akşam cok şancı çektim düzeniydi 9 dk ya ara ara 3 dk ya düştü sabah doktora gittim nst de çok çıkmadığı için açılmaya bakmadı ben 39 um açılma olup olmadığını bende suan merak ediyorum
esloka Nursahcan 37 de doğum prematüre yi geciyor ama genel olarak 37 de doğum olmuyor riskli olsaydı önceden denirdi suan ko ağrılar rutin ağrılar gerçek ağrılar sancılar da şiddetli oluyor hastaneye gitme ihtiyacı oluyor artı kabız gibi hıssedıuorsun kendini
Mrvenur Dilara1503 canım valla doğsa da kurtulsam derdindeydm bende zaten haftamda erken değil doğsa daha iyi olur benim için artık tasiyamiyorm bide belimde tutldu 4 gündür adım bile atamiyorm
Dilara1503 Mrvenur hayırlısı olsun o zaman canm inşallah sağ salim kucağına almak nasip olur kolaylıkla 🤲🌼
Mrvenur Kızlar bel tutulmasini ne geçirir ya sağ tarafım komple tutuldu bari pazartesiye kadar duzelseydm hergun sıcak uygulama yapıyorm ama düzelmiyor