Tugce38 Kızlar iyi aksamlar dün doktora gittim cok az intihap var dedi tedbir amaclı 6 günlük fitil verdi dün gece uyumadan yaptım şimdi wc ye girdim ilaç erimiş oldu gibi iç çamaşırımdaydı normal mi ?
esraizmirli Tugce38 evet normal canım olması gereken o zaten ama fitili gece yatarken koyun birdahada hiç kalkmayın öylr daha etkili akmasıda normal☺️
1PrensAnnesi Tugce38 cnm fazlasını atar vücut çok normal ama son lavaboya gir çık gece uyumadan fitili kullan ve yat hiç kalkma daha çabuk faydasını görürsün
aseloykununannesi Tugce38 hangi fitili verdi acaba bende de vajınada şişkinlik var fitil de verdi enfeksiyon çok kötü heleki şiştimi duramıyorum yerimde 😑
Tugce38 esraizmirli ilk kez dün yaptım da yatmadan yaptım hiç kalkmadım esimi işe gönderene kadar da birden öyle görünce acaba yanlış mı yaptım dedim teşekkür ederm 😍
esraizmirli Tugce38 afedersin idrarında falan pütürlük beyaZlık da görebilirsin ☺️ Bende kullanmıştım ordan biliyorum ☺️
Tugce38 1PrensAnnesi öylemii teşekkür ederim aynen öyle yapıyorm herseyi halledip yarıyorm elimide sonra ıslak mendille siliyorum yatıyorm
Tugce38 aseloykununannesi Donaxyl 10mg tablet ben dün gittimde baktı cok az bi enfeksyon var dedi önemli değil ama önlem olsun dedi verdi 6 günlük
aseloykununannesi Tugce38 banada aynısı verildi canım çok yanıyo oturamıyom yürüyemiyom uzanamıyom nolur dua edin
Derenannecik45 Bende donaxly aldım içime atınca geri çıkmıyor hiçbişey neden acaba hepsi içerde mi kalıyor bende 🤭