GlahCanbolatzelebi Tgcomer hepsi var.tekstilde dahil. Benim odam küçük olduğu için dolabı iki kapılı istedim normal Çatlı beşik büyütünce montessori oluyor.
GlahCanbolatzelebi Tgcomer büyük bi şifonyeri var başında çekmece ve dolap var merdiven istedim iki kapılı dolap duvar rafı yatağı uyku seti var
MerveErdalKam Fatmazcbn o zaman tek fark benim baktımla aldığın arasında yatak olçüsü bide içindekş yatak olabilir bakalım pazarlıkla nasıl yapcaz 🤣 baby coton alanlar odaları ne tenk boyadınız ben gri düşünüyorum erkek
Ozlemr deletedmom12 çilekte 3500 civarı olan modeller de var beğenirsen onlarda güzel canım. Bende çilekten aldım. Eve geldiğinde mobilya koku bile yapmadı. Çok güzel çok memnunum
deletedmom12 Ozlemr evet çilek mobılyadaki bayanda aynı seyı soylemıstı mobılya kokusu olmaz dıye zaten koruyucu kanstrojen etki bulunmayan boya kullanılıyorms muhtemelen cileği tercih edicez sen hangi serisini aldn cnm
Ozlemr deletedmom12 ben romantic serisi aldım. Büyüyen beşik 2 kapılı dolap şifonyer, şifonyer üstü raf, yatak, uyku seti, hepsi 5700 tl ödemiştim mart ayında aldık.