Busrabdullah_123 Meryemcez p NeslihannK aynen öle kuzum valla Bndede durumlar aynı sanki normal doğum yapmisim da donemiyormusum gibi aynı diyorum doğum yapinca nasilolcam acaba simdiden boleysek😅😅 birde artık bebek baskı yapio ya göğüs kafesimi darltmaya başladı sendede oluyormu
NeslihannK Busrabdullah_123 benimki daha çok aşağıya baskı yapiyo sayesinde tuvaletin kapısına sandalye koyup oturucam 🤣
Paradise Meryemcez ben de 36 3 deyim 2 cm açıklık var dedi ve sancı çıktı 2 gündür beklemedeyiz bakalım ben olacak
Demetle Kbrysnvrl 37+0 haftalığız 3 Aralık doğum tarihi gözüküyor bende bel ağrısı oluyor ve bazen hareket ettikçe canım çok yanıyor bide 2 yaşındaki kızımın peşinde koşuyorum dayanıyorum bi şekilde
Melikealks Kbrysnvrl aralik 11 inşallah bel ağrısı heyecan korku hepsi bi arada sağlıkla gelsin kizim
Meryemcez Betul584600 inşallah onlar gelmeden doğmaz diye dua ediyorum ama hakkımızda hayırlısı olsun artık 🤲
Betul584600 Kbrysnvrl aşırı halsiz😏 sürekli belim karnım kasığım ağrıyor 36+3 teyiz nefes alamıyorum sağa sola dönemiyorum doktor 41e kadar bekleyen var dedi😮 hayırlısı olsn tabi ama 41de çok ya😂😂😂
Betul584600 Elmaveannesi bnmde öyle 35teyim adet tarihine göre ama ultrasnda bi hafta önde gözüküyoruz kilom var ondan olablr dedi üç haftya kada önde olması normal dedi bana geride olmasında dedi
busbus35 15 Aralık ile 20 Aralık doğum olması laizm 39 haftam ozaman sezeryan olcam ikinci gebelik 😁🙏 ♥️ Aralık ayı gelsin diye sabırsızlık la şafak sayıyorum şuan 34 haftamdayim
merdepltkylp 35+5 haftayız arada kasık ağrıları oluyor onun dışında sıkınyımız yok çok şükür. 4 Aralığada gün vermişti doktorumuz.
Ugurbocegi9876 Busrabdullah_123 doktor böyle hareketli olmanın iyi olduğunu doğumu kolaylaştırcanı söyledi oyüzden bende çok uzanıp yatmıyorum normal hayatımdaki gibi hareketliyim inşallah normal doğumu kolay yaparım
Busrabdullah_123 Ugurbocegi9876 amin inşallah en iyisi ya bnm normldede hiç oturum gibi bir huyum yoktu çok harektliydim yoksa oturup yatarsam kendimi dinlerim ben öle huyum var
Betul584600 Meryemcez biz doğuma girince haber vercez ancak o şekilde gelck 😞 ama çok şükür ailem yanımda
Elif0 Kızlar az önce iliski yasadık ve suanda belimden kasıgıma dogru sancı giriyor can yakacak sekilde 34+4 üm doğum sancısı değildir dimi basına böyle gelen var mı🤔
Busrabdullah_123 Elif0 şık sık mi gelio yoksa öle ağrımi aslında norml bu haftalarsa yalancı sancı olabiliyor ama yinede gcmzse nst ye gir derim bn