balyanakoglum 3 haftam kaldı çatı muayeneye ama şimdiden stresi sardı 😑 dha önce hiç alttan muayene olmadım. Utancımdan ağdaya bile gidemedim nasıl olacak şimdi bu 🤦♀️ doktoru çatala çıkınca mı yanımıza çağırıyoruz sekreterleri de mi görüyor aklımda deli sorular 😑 bacaklara örtü oluyor mu acaba olan biri aydınlatabilir mi 😔
ZuleyhaG balyanakoglum canım ben gittim dizine kadar indiriyorsun giysini üstüne çarşaf atıyorlar çatala falan çıkmıyorsun muayene ettiği yerde bakıyor . Doktor bile muayene ederken açıp bakmıyor elini çarşafın altına uzatıyor sadece benim gectigim özel hastane böyleydi . iki gün önce gectim hiç beklediğim gibi korkutucu değildi 5 saniye ya sürdü ya sürmedi . Sen ah demeden bitiyor yani
Zeyyno_ balyanakoglum Ben devlete gidiyorum bi ara ben muayene olurken biriside vajinusmus için gelmşti çatıya çıktı aramızda perde vardı sadece knuşmalardan biliyorum Bayan hemşire kontrolünü yapmıştı Doktorda ultrasona bakıodu heryerde genelde aynıdır sanırım
balyanakoglum ZuleyhaG aa ben çatalda diye biliyorum 🤦♀️ dizine kadar indirdiğinde çok acımaz mı ya malum bacağını ne kadar çok açarsan o kadar az acıyor 🤦♀️
Aysss4 Çatala geçiyorsun bende özele gıdıyorum çatalda yaptı muayenemi üstünü çıkarıyorsun çatala gecıyprsun üstüne çarşaf verıyor sekreter ,doktor bakmıyor bile yanioraya eli ile muayene edıyor çok kısa sürüyor
Aysss4 balyanakoglum tabikide bölgeni açıp bakmıyor çarşaf altından yapıyor bakmadan zaten doktor sureklı yaptığı bir iş olduğu için elini ilk atışta buluyor yeri çekinme yani rahat ol kasarsan kendını daha çok canın yanar bence
Nursahcan Valla bende merk ediyorum 37 olduk sabah bts de agrım cıkamdı ama karnımda daha dogrusu kasıklarımın orda hafıf agrım var iki gundur geceden berı daha fazla gıbı agrı ama bazn sskın doktor agrı cıkarsa altan bakıcaz dedı sonra agrı cıkmayınca bakmadı 5 gun sonra tekrar gelmdedı
Zeyyno_ Livanur_65 Aa niye öyle normal doğum içinde beklesen ilk muayene etmiolar mı çatı uygun mu değlmi diye
Ecofinto Benim çarşamba vardı muayenem çok gergindim ama 10 sn de bitti acı da hissetmedim. Bir ara doktorun elini tutmuşum gerilmekten ama inanın hiç korkulacak bir şey değilmiş. ☺️
Irmakkk01 balyanakoglum çatı muayane benimde daha 8 haftam var ama hamile kaldığında dış gebelik dediler suanki doktoruma gittiğimde 2 kere alttan ultrasonla baktı bir anca çok korkup stres olmuştum ama acı hissetmedim çatala yattım üstüme örtü verdi hemşire sadece doktor vardi. Muhtemelen el ile bakması da kendimizi kasmazsak acı vermicek diye düşünüyorum
Zuleyhaaysel_ balyanakoglum doktorun o senin ya tıpta utanma olmaz rahat ol canım, bugün sabah oldum ben ilk defa kendimi kasmadım rahat oldum Ve hiçbir şey anlamadım gayet de güzel geçti kasarsan acır doğal olarak kötü yorumlara hiç takılma 👍🏻
Seymacvk balyanakoglum 2 hafta sonra olucam bende 37de bakacak 😓 utanmaktan çok şu kötü yorumları okumaktan geriliyorum, kötü bi tecrübem olsa kassam kendimi canım yansa yazmam açıkcası buraya kimseyi etkilememek adına ama insanlar düşünceli değil işte.