Kesinlikle kafadan atmanız lazım hamileliği stres yapmayın düzenli adet gören biriyseniz çok çok sağlıklı birisiniz ben de birinci ay klomen ikinci ay iki kutu klomen üçüncü ay femera bunlara eşlik eden büyütme iğneleri çatlatma iğneleri maddi manevi yıprandk moral sifr ilaçları içtikçe kilo aldm ayrı bir stres dedm olacağı varsa dogalindan olsn olmicaksa da olmasn umrumda değil dedm bıraktm tedaviyi korona vs de girince işin içine hastane işini iyincene askıya aldm bıraktm ve kilo vermek icn egzersiz yapmaya başladm megersem klomenden daha sağlıklıyms egzersiz yürüyüş yapmak yumurtalıklari harekete geçiren en önemli faktör bu süreçten kilo vermek yürüyüş yapmak egzersiz vs hem zayfladigimi gördükçe mutlu oluyordum hem de gerçekten kafamdaki o stresi unutuyordm kafanızda Binbir çeşit yorucu stres yapan şeyler vardr ama inanın ki günde en az bir saat yürüyüş yaparsnz o stresi silip atarsnz hem de yumurtlamayi kolaylastrirsnz ben denedim ikna oldm size de tavsiye ederim inşallah bir an önce rabbim size de nasip eder bir de her cuma gecesi dua edin cuma geceleri ve cuma günü seher vaktinde edilen dualar geri cevrilmz Hz Yakup aleyhisselam oğullarınin af dilemek için bile cuma günü Seher vaktini beklemiş peygamber olmasına rağmen duasi zaten kabul oluyor redolunmz ama cuma günü seher vaktini beklemiş af dilemek için ben işin manevî boyutuna daha çok inanıyorum insallh sizin de olck rabbim sadece bekletiyor