yasen1 Sezeryan olanlar olacaklar siz hangisini tercih ettiniz. Belden uyuşturmak icin beni biraz korkuttular endiseliyim
DKaya yasen1 ben ilkinde belden uyusturmali oldum bunda da bu şekilde düşünüyorum. Ameliyat sırasında hiç ağrı sızı olmuyor. Ama daha sonrasında bel yada baş ağrısı yapabiliyor. Bende baş ağrısı yaptı
Tugcekkkkk yasen1 ben ilkinde acil doğuma alındığı için epiduralle sezaryen oldum. Bi daha tövbe. Hiç bir sey hissetmiyorsun ama için bir hoş oluyor resmen organlarının aşağı indiğini hissediyorsun aşırı midem bulanmıştı ve tansiyonum Düşmüştü
Sebis3232 yasen1 bende bu konuda senin gibi kararsız kalanlardanim ama full uyuyunca uyanirken yoğun bi agriyla uyaniyosun diyolar
DKaya yasen1 tamamen tercih ben çok korkak bir insanım asla bu şekilde istemiyordum ama doktoruma güvendim o bu şekilde daha iyi olacağını söyledi
Cerenay Sebis3232 hiç olmuyo canım benim tamamen bayilttirdim hiç ağrım olmadi ama tabi kişiden kişiye değişir
Kbrazs Sebis3232 oyle bisey yok canim agriyla uyanilmiyo cunku zaten hem anestezinin etkisi hem serumdaki agri kesiciler falan pek agri bilmiyosun uyanirken bi kac saat sonra serumlarin etkisi gecince agrin basliyo o zamanda soyluyosun hemsirelere gelip igne serum yapilar rahatliyosun sdece ilk ayaga klmak zor ve dikkat gerekiyo sonrasi ne yuruyus dinlenme kendini zorlama en gec 10 gune ayaktasin normale donuyosun.
Byn87 Ben belden uyusturma yaptirdim. Tamamen uyusmak istemedim,o ani yasamak, bebegimi ameliyathanede koklamak herseye deger. Diger turlu bebekle odada ilkdefa bulusuyorsunuz.
Busbushatun yasen1 belden uyusturulmamın tek artısı bebegı gogsunuze verıyorlar anneyle ılk bagı orda oluyor kokunuzla tanısıyor tek artısı bu ama herseye bedel ılk bebegımde epıdral oldum ıkıncıdede ıns ole ıstıyoruz
smyyezeyrek47 yasen1 belden olanı hiç yaşamadım ama tamamen uyumakta zor oluyo uyanmam için tokatliyolar ve aşırı bi ağrıyla uyanmıştım ben dayanilmiycak bişeydi sonra tamamen uyutuldugun için boğazındansa hortum salıyorlar oda gıcık yapiyo uyandığında öksürmek istiyorsun ve dikişlerin yırtılmak gibi oluyo artırmaları falan da hissediyorsun ama belden uyuşturmasa 4 5 saat uyuşuk kalıyormuş sanırım ilk ağrıları hissetmiyor sun bende kararsizim korkuyorum da
Elliks yasen1 bende epidural istiyordum ta ki geçen hafta arkadaşım doğum yapana kadar.Herşeyi hissetmiş çığlığı basmış o an tövbe bir daha yaparsam diyor yani.Bende korktum öyle söyleyince
Aylnslm yasen1 36 hafta canım ben belden fıtık ameliyatı oldum epiduralinde bel ağrısı yaptığını duydum birçok kişiden riske atmak istemedim açıkçası genel anestezi işime gelir