Brcn90 Bunu yaşayan var mı arkadaşlar ? Bazı bebeklerde ilkinde görünmüyor sonra görünüyormuş. Doktorumuz yarın tekrar bakacak.
Fatma373737 Brcn90 benim ki boş gözükmüştü git biraz gez dolaş gel bakalım dedi sonra tamam gözüktü dedi
Brcn90 Fatma373737 doğum yaptınız mı peki ? Bir sorun çıkmadı yani inşallah. Bir şey olmaz diyorlar ama bilemiyorum korktum biraz😔
basakaltin Kusura bakmayın anlamadım bebeğin midesi dolu mu olmalı, ilk gebeliğim pek bilgi sahibi değilim. Kaçıncı haftadasınız neden mide boş olur ki
Brcn90 basakaltin şöyle anlatıyım.Bugün gittik tekrar. Mide cebi gözlendi dedi. Yani anormal bir şey değilmiş çok şükür 🙏 Çocuk su yutmadığı durumda cebi görülemeyebiliyormuş. O da annenin karın kasılması ya da hareketsiz kaldığı durumlarda o şekilde görülebiliyormuş. Biz çok korktuk. 1 gün 1 yıl gibi geçti eşimle bana.Sabahı zor ettik 😷 ama şükürler olsun her şey yolunda. Kızımız gayet sağlıklı.hem kilo almış hem de boyu uzamış maşallah 😊🙏 Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏