Derya2001 Merhaba Arkadaşlar size sormak istedim önemli bir şey var Hamileğim 6 cı haftayim daha doktora görünmedim Ama Ednişeleniyorum vajinal ağrısı var ve kucuk tovualete gitimde Klitoris beni Ratsız ediyor bir ratszılanma oluyor bu normal mi dir.😞
Mega123 Derya2001 Gidince mutlaka doktorunuza sorun. Enfeksiyon olabilir dikkat edin kendinize.. Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Alinamoms Derya2001 bu haftaları doktor kontrolünde geçirmeniz gerekiyor aslında neden daha doktora gitmediniz kese ve kalp atışı için muhakkak gidilmeli.
Derya2001 Alinamoms evet öyle doktorum bana 16 kasım için randevü vermişti o yüzden yani Pazartesi doktorda olucam anca sordum doktora idrar yolunda enfeksiyonu var dedi hamileliğime zarar gelir mi bu enfeksiyonla?
Alinamoms Derya2001 idrar yolu enfeksiyonu tehlikelidir ilaç yazmalı doktor ve bol su için günde en az 3 litre
Selinbam Derya2001 iletleyen enfeksiyon tehlikeli olsblir ve bnce pzt kadar zor dayanırsn sen acilden git gündüz sonucu kadın doğumcuya göster hemen ilaç yazsn grçmş olsun
Mega123 Derya2001 **o çok kötü yaaa doktorun sana gerekli ilacı verecektir canım. Rabbim hayırlı şifalar versin inşallah **