etrhn Merhaba, bir forumda bir arkadaş puset olmadan bebeğe hastane çıkışı verilmediğini puset olmasının zorunlu olduğunu yazmış. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
bir_pasa_annesi etrhn ne alaka cnm almaya durumu olan var olmayan var bence öyle bir şey yok bende 8 ay önce doğum yaptım öyle bir şey istemediler eski köye yeni adet cıkarıyolar
Ruya-Onen etrhn Ee insanlar alamıyorsa bebeğe el mi koyacak hastane puset yok çocuğu vermem diyecek halleri yok ne kadar saçma şeyler ya🤦🏻♀️
etrhn bir_pasa_annesi bir bayan hastanede tuttular bebeği puset getirene kadar yazmış bende şaşırdım acaba devlette mi özelde mi onuda bilmiyorum
Nursahcan Valla canım zorunlu oldugunu pek sanmıyorum cunku kontrele gittiğimde yenı doganları cıkartırken görüyorum kımısı puset de kimisi kucakta kimisi o canta gıbı olan yatakta cıkıyor ama arabada yolculuk halınde puset mecburı herhangı bı trafık cevırmede kesınlıkle ceza yazıyorlsr
etrhn Nursahcan belki aracla gidenler icin zorunlu tutuyorlardır ama taksiyede binsen dahi o zaman oto koltuğu gibi bisey mi istiyorlar acaba
Nursahcan etrhn ilk zamnaalr özele gittim canım bi ıkı kere sonradan devlete devam ettım suam devlete gidiyorum cok da memnun
Aze7307 Türkiyede şart değil diye biliyorum da , ben yurtdışındayım (ingilterede) burda şart puset olmadan çıkışın yapılmıyor . ilk doğumumda çıkış işlemleri hazırlandı doktor gelip bebeği pusete koyduğumuda gördükten sonra imzalatıp çıkardı bizi.
istanbul3434 symslmz pusetten kastiniz oto koltugu da olabilen ana kucaklari mi? Bende ana kucagi puset tekerlegine baglanabiliyor travel sistem, ben alt tekerlekleri gotureyim mi yoksa sadece oto koltuklu ana kucagini mi alayim?
etrhn Elbet-birgun-kavusacagiz doğru söylüyosunuz muaynemde haftaya o zaman sorucam insallah burda belki bilen vardır dedim
symslmz istanbul3434 oto koltuğu olaral ilk 6 ay kullanılabilen ve travel arabalara takılabilen anakucaklarından bahsediyorum aynen bazı özel hastanelerde doktor en son imza işlemlerşnde puset istiyor zaten taksiciler de pusetsiz almıyor kendi arabanızsa yine de olası çevirmeye karşı puset götürmeniz daha iyi olur yenidoğan bebekler için oto koltuğu olarak düşünün
19231923 etrhn o zaman suriyelilerin çocukları rehin kalırdı herelde hastanese😂 sürekli doğurdukları için hangi birine alcaklar😂
SNM1idil Arabaya pusetsiz bindirmek suç olduğu için hastanenin bunu zorunlu tutması hiç de mantıksız değil bence ki 150 liraya bile puset var öyle çok pahalıolması gerekmiyor.
etrhn SNM1idil ya biz bebek arabası aldıkta ona uyan oto koltuğu pahalı biraz bin lira civarı o yüzden emin olmak istiyorum.
istanbul3434 symslmz tamam tesekkur ederim onu zaten goturecegim araba ile eve getirirken oto koltuklu ana kucagi olmadan olmaz bence. Ana kucaginin alt tekerlekli kismina gerek var mi emin degilim zaten otoparkta arabaya bindiricez evde indiricez. Hastaneye yine de sorucam tesekkur ederim
etrhn symslmz tesekkür ederim. cok kararsız kaldım bebek arabası oto koltuguyla gelmedi alsam mı almasam mı bunu düşünüyodum bide boyle bi durum oldugunu ogrenince iyice kafam karıstı
Myrina etrhn ben de puset olmadan hastaneden çıkarılmıyor, izin verilmiyor diye biliyorum. Belki daha iyi bilip emin olanlar vardır.