Demetslt Gebelikten önce muayene için gittiğimde coraspin vermişti doktorum. Simdi de gebeyim randevuma da var coraspin kullanimina devam etsem bir sıkıntı yaşar mıyım. Hamile iken coraspin kullanan varmı
Birgul Demetslt bana hemen verdi doktor daha önce düşüğüm olduğu için pıhtılaşmaya karşı veriyorum dedi doğuma kadar kullanıcam
Msydn6 Demetslt banada verdi doktor şuan 16+4 üm muhtemelen 30 lu haftalara kadar kullandıracak ben ilk gebeliğimde kullanmamıştım birde son ayımda preklemsi geçirdim gebelik zehirlenmesi o yüzden şimdi tansiyon sıkıntı olmaması için kan sulandırıcı verdi yani
Mom86 Demetslt bende ilk hamileliği öğrendiğimden beri içiyorum ve 31 haftaya kadar içecem ama Dr sor
etrhn bende hamile kalmadan başladım hala kullanıyorum 4. ayımdayım sorun olmaz ama yine doktorla görüsünce bi danış. kan pıhtılaşman varsa kullanmak zorundasın zaten belki hamilelikten öncede o yuzden vermişlerdir
MervErdo Ben kullanıyorum ilk haftadan beri 35 haftalığa kadar da kullancam benim böbrekte protein kaçaklığı problemim var o yüzden kullanıyorum doktorum sıkı sıkı tembihledi ihmal etme diye siz de gittiğinizde sorun niye verdiğini kafanıza göre bırakmayın
Demetslt Birgul bende bi önceki hamileligimde kurtaj olmuştum bebegim ölmüştü. Belki ondan vermistir. Pıhtı yok çünkü