Denizgillerrr Zeynepsunger hangi ill Ankarada da bi kadın doğum hastanesi yasak diyip söylemiyor çok sinir bozucu paramız olsa özele gidariz heralde
Denizgillerrr Zeynepsunger aayy etlik mı, pandemi den dolayı bende oraya gidiyorum cinsiyet sorunca yasak dediler şok oldum, paramız olsa özele gideriz heralde, hangi doktor baktı kaç haftalıkken yaptırdın detaylıyı
hulya1esila Denizgillerrr Bana 11.haftamda etlikte egemen bey söyledi cinsiyeti randevu bulursanız ona gidin çok iyi bi dr
Denizgillerrr Zeynepsunger aynı gün mü baktılar ileri bir tarih mi veriyolar 18 haftalkkn randevum var bnmda
Ahsenimveben Zeynepsunger bende özel e gittim renkli usg falan verilmedi 10 dakika ya sürdü sürmedi .bir kağıt verdi rapor gibi birde normal ultrason.kağıdı verdi dr. Na gister dedi o kadar Şaşırdım.bende.hatta
elvan6409 Nurkiz benim AFP değerim yüksek çıkmıştı o yüzden 17. Haftada gitmiştik. Dr bütün organları gördü ama kalbi daha iyi inceleyebilmesi için biraz daha geçmesi lazım dedi. Yani 23-24 gibi bir daha gitmeyi düşünüyoruz biz
Ozgeksn Zeynepsunger bende devlette baktırdım daha dün çok iyi baktı ilk 15 dk falan sürdü sonra elleriyle yüzünü kapattığı için kalbine de bakamadı biraz yürü gel tekrar bakalım dedi bir iki tur atıp geri döndüm kalbine de 10 dk daha inceleyip baktı toplam 25 dk yarım saat falan sürdü yani