babymom- Dün banyoyu yıkadım ama 1 saat uğraştım duş aldım sonrasında balkonda çamaşır astım ve sonuç üşüttüm çok kötüyüm burnum akıyor sürekli boğazım kötü oluyor gittikçe ne yapacağım bilmiyorum hastaneye de gitmek istemiyorum virüs ortamı malum zaten gitsemde gebeyim diye ilaç vermezler ne yapabilirim nasıl geçer bu
melike14 Canım boğazın için mutlaka gargara yap bende senin gibiydim 3 gün önce boğazım gargara ile geçti (bir limon suyunu yarım çay bardağı tuzun içine sık. daha sonra başka bir bardağa ılık su koy üzerine limonlu tuzdan bir çay kaşığı katıp karıştır günde ⅘ kez gargara yap birgünde boğaz ağrım kesildi burun akıntım malesef benimle bol bol Cvitamni tüketiyorum bol su içiyorum çok geçmiş olsun inşallah toparlasın
Yenigebe9 Bende geçirdim, ilaç kullanmadım sadece bal limon sıcak suya karıştırıp içtim, ılık duş aldım, boğazımızda sirkeli suyla gargara yaptım, merak etmeyin bu havalarda çok normal
Yenigebe9 babymom- sıcak suya bal limon sıktım ictim, bol limonlu tavuk suyu corbasi içtim, birkaç saatte bir ağzımı sirkeli suyla gargara yaptım, covid yüzünden korkar olduk normal gripten ama korkmayın çabuk atlatirsiniz