Minnosunannesi Kızlar bikaç gündür günde 1 yada 2 kez göbek deliğimin biraz altında minik bi gıdıklanma hissediyorum.(Özellikle ayaktayken ) 🤰🏻İlk böyle mi oluyor acaba ? ☺☺💙
dilarasrbst Minnosunannesi bebiş o bebiş 😍 tarif edilemez bir şey onu hissetmek ilerleyen haftalarda çok daha güzel oluyor ❣ bu haftalarda hareketlerini izlemek daha çok hoşuma gidiyor 😍
Mucizem Yaa 🙈 bende 14 haftalığım bi iki gündür bende de oluyo göbeğim içerden kaşınıyo gidiklanıyo gibi çok tatlı bi his ama erkendir diye bebiş olabileceğini düşünmemiştim umarım bebiştir 🤩
Minnosunannesi Smile bana doktorum 20 ye kadar hissedemezsin diyor zaten. Ama belli olmuyormuş canım. Endişelenme yakında burdayım anne der ☺
Minnosunannesi dilarasrbst ya evet o kadar güzelki o mu değilmi emin olamadan çok duygulandım . Rabbimisteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻
dilarasrbst Minnosunannesi Amiiinn inşallahh canımm 🙏 Benim ki sanırım hic uyumuyor hep bir hareket hep bir tekme 😂
BesteBlblkayazgne 18+3 üz bisiyler hissediyorum icim gidiyor ama adını koyamıyorum su an dr bebiş o dedi😇