SedaDmrk Merhaba güzel anneler biz an itibariyle 25+4 olduk… Sizler kaç haftalıksınız, nasıl gidiyor ? Biz bugün kontrole gittik 880 gr 31 cm sizin bu haftalardaki ölçümleriniz nasıldı ?🥰
Menaazra SedaDmrk bız küçüğüz bu haftaydı benımde kontorolum 24+2de 673gramdı boyuda 28cm normal mi ki
Merve8494 SedaDmrk merhaba canım Biz en son 23+6da kontrole gittik 617 gram 30 cm di Şuan 24+6 günlüğüz bi sıkıntımız yok coksukur mide yanması çok oluyor sadece gobis büyüdü tabi bizimki hep yukarı da olduğu için yanan biz oluyoruz 🤩🤩🥰
Nazlicann1993 SedaDmrk 27 haftalık olduk karın sertlesmesi dışında bi sorun yok. Karnım 3 gündür çok sert magnezyum kullaniyorum aynı bu durumu yaşayan anne adayı var mı
SedaDmrk Menaazra Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin öncelikle 🙏🏻 Benim doktorum normal dedi eğer senin doktorun da olumsuz birşey söylemediyse için rahat olsun canım 🥰
SedaDmrk Merve8494 Merve8494 maşallah 🥰 mide yanması için bir iki yudum süt öneririm kesinlikle yanmayı kesiyor 🙈☺️
Eoyk Kızlar ben haftaya gidicem kontrole 25+3 üz en son 21+6 da gitti 420 gr dı sizce az mı bu kilo da ilerleyen varmı birde geceleri çok tekme atıyor bizim sıpa sabah tekme ile uyanıyorum sizde de öyle mi
SedaDmrk Eoyk Eoyk yaramaz minişler 🥰 benimki de yattığımız zaman daha hareketli oluyor çünkü gün içinde anneler hareketli olduğu için annelerin sakin olduğu zaman hareketlenirmiş bebekler ☺️
Merve8494 SedaDmrk sut icemiyorum canim malesef sevmiyorum ama elma da çok güzel kesiyor yanmaya başladığı gibi elma yiyorum 🙂