Whitechicken Kızlar merhaba 32+1 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı.bebek 2250 gr 44 cm ve baş aşağı pozisyonda .Bu haftada dönmesi normal mi ?Erken değil mi ?
aktkr Whitechicken yok normal canım gayet güzel yanı bide bebeğin maşallah kilosuda güzel olduğu için gün geçtikçe yeri kilosundan daralinca dönmesi zorlaşıyor. Bende 32+1 de gittim bizimki 2 kilo çıktı ve oturur vaziyette duruyo artık dönmesi lazım zamanı var daha inşallah döner dedi bana doktor 🤲
MihricanA Whitechicken Benim haftalardir bas asagi 31. Haftadayim cok şaşırmıştım ama doktor yeri genis istedigi tarafa donuyordur dedi simdi baş asagi kaldi bakalim
Haticekablan Whitechicken Bende geçen hafta kontrol e gitmiştim 29.haftadaydim benimki de dönmüş ama bi aksilik yok çok şükür 😊
Sezen16 Bende 32+6 haftalık hamileyim.Benim bebeğim de baş aşağı şuan doktora sordum bu haftalarda normal dedi
Whitechicken aktkr döner Allah’ın izniyle sanırım döndüğü için benim günümün yarısı tuvalette geçiyor baskı yapıyor 😂
aktkr Whitechicken benimkide dönmediği için öyle oluyor dedi doktor bilemedim ki hangisi doğru 😊 ayaklarıyla vajinaya baskı uyguladığı icin bizdede durum öyle.
hemsiresaliha bizim kız da 32 den beri baş aşağıda bu doğum pozisyonunu aldğını gösteriyor gelişimine bu şekilde devam ediyolar herşey normal 😌
kuzucugum Whitechicken 🙏amin canım benim 🌸rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsin ama bebek küçük olduğu için done de biliyor ama benim bebek hiç dönmedi 28. Haftadan neredeyse 37. Haftaya geldik hep aynı pozisyonda durdu inşallah senin de normal Doğum olur korkun yoksa 🥰🌸