Eeisitan merhaba öncelikle geçmiş olsun. Ben cuma günü karantinamın son gününde sağlık bakanlığından izinle kontrole gitmiştim kordon dolanması sebebiyle acil sezeryana alındım doğumum özel hastanede oldu takibimi yapan doktor yaptı doğumumu benim şansım karantinamın son gününe denk gelmesiydi negatif gözüyle bakıldı son gün olduğu için o sebeple pandemi hastanesi vs. hiç bi iletişimim olmadı. 14 gün bende kontrole gidememiştim bebeğimin durumundan bihaberdim ama sürekli hareketlerini hissettim o yüzden endişe etmedim ta ki son güne kadar karın ağrısı oldu gece huzursuzdum hiç uyuyamadım sabah da ilk işim doktora yazmak olmuştu oda gel deyince tam 40.haftamda doğumum gerçekleşmiş oldu. Sizin durumunuzu bilmiyorum ama ev ortamında emin olun daha güvende ve daha iyi hissediyorsunuz dedikleri gibi bi sıkıntı olursa zaten direk müdahale edilir 112 aranır ama bi sıkıntı olmadan zaten ortalık bu kadar kötüyken gebe halinizle gitmeyin derim bekleyin belki bebeğiniz de annesini üzmez karantinanız bittikten sonra gelir. Sağlıkla gelsin Rabbim hastalıktan kurtulup gönlünüzce kucağınıza almayı nasip etsin