Msydn6 Fikri olan varmı kızlar siz neler yapıyorsunuz hergün aynı şey düşünmekten bıkkınlık geldi yaaa😂
gulapikk Msydn6 ya bi semizotu yemeği tam mevsimi akşam kocanla yemekte bizimki gibi bakışırsınız hahahahah
Gulsen4224 Elbet-birgun-kavusacagiz bende o türden yapacam bugün kaç gündür yemek benimki dırdırlanıyor 😂🙈
Denizzz88 Elbet-birgun-kavusacagiz bu benim kurtarıcımm bişey olmadığı zaman yada canım yapmak istemediği zaman direk kahvaltı😄
Edizinannesii Msydn6 valla aklıma bisey gelmedi garniturlu patates yemeği pilav salata yapcam yeter daha ne olsun gelmisim surda 9. ayıma 😂😂
elkakimmon Msydn6 valla ben de bıktım kuzum. Yakında doğum olacak gaz yapmayan şeyler tüketelim şimdiden diyorum ama ne yapsam gaz yapıyor çözemedim valla bu isi
Msydn6 elkakimmon aynen ya valla normalde hiç ayırt etmem şükür herşeyi severm yerim şimdi Allah günah yazmasın sanki saman yiyomulum gibi geliyo banada bazen ağzımın mı tadı yok yani yyemeği yemek için yiyorum şu sıralar 😏
Msydn6 ruyam51 amin canım inşallah valla güzel fikirler geldi bugünşn yarınıda var işyerleir gibi valla artık en sonunda günlük çizelge oluşturayım burdan topladıklarımla 🤭😁😇🤩🤩