Ruken123 Srra_hfsa ya ikili test temizdi 3 lüde doktor ensesi biraz kalın down sendromu riski var dedi nasıl oluyor anlamadım herkese 2 lide demiş bize neden 3 lü
Sibelselim Srra_hfsa Benim 1.5 çıkmıştı ama zaten 4 ve uzeri risk olarak düşünülüyor diye biliyorum ben . Allah izniyle inşalalh bebeklerimiz sağlıklıdır. Takma kafana 💕
MuratZeynepDiner Ruken123 2li temiz cıkınca 3lü istemyorlar normalde.2li daha güvenilir 3lüde yanılma payı cok oluyor kafanıza takmayn hamileleliğinzn tadını cıkarın
Gamze5861 Ruken123 3lü de çok yanılma oluyor. Arkadasına bebegin down sendromlu dediler. Doğdu sapasağlam.
Srra_hfsa Lovebaby32 farklı bi doktora gittim oda 2.7 ölçtü uce yakin dedi test yaptırdım sonucu bekliyorum 😶
deletedmom24 Srra_hfsa 1.3 çıktı risk yok gayet iyi demişlerdi ama 2.5 sınır diye biliyorum ben. İçini ferah tut bişi çıkmaz inşAllah
Lovebaby32 Srra_hfsa benim de 2.48 mm cıktı bakalım bende snuc bekliyorum bide bendeki şanssızlık 2 kere kan verdim
Lovebaby32 Srra_hfsa bilmiyorum gecen hafta salı verdim daha gelmedi sonuc bekliyorum işte ilkinde dna yetersız tekrar kan verin sonucu gelmişti yanı anlıcagnız bayanzor günler geçirdim 3 haftadır sonuc beklemk zor 😓😓