Nurcan73 Kızlar ben 31 haftalık hamileyim devlet Hastanesi’ne gidiyorum muainneye. Ne zaman gitsem sezeryan için gün verirler sizce kaçıncı haftada gitmeliyim
merisenel-2016 Nurcan73 bebeğin gelişimine ve ters bi durum olmadığı sürece göre değişkenlik gösterir canım 😊 benim size bi sorum olacak acaba devlette genel anestezi mi yapıyorlar yoksa epıdural şansımız var mı?
dorukhan_nehirada_moms Nurcan73 32 ci haftada planladik net gunu 36 da verdi dr um ama ben ozele gidiorum devlete tovbeliyim ilk gebeligimde olumden dondugumuz icin ikincide cesaret edemedim devlete devlette de 36 37 de veriolar die biliorum ama
Aylayla Nurcan73 devlet isteğe bağlı sezeryan yapıyormu açıkçası onu bilmiyorum ama genelde sezeryanı 37. Haftayı doldurunca gün veriyolar yani 38 haftalıkken tabi bebekte aksi bir durum olmadığı sürece
Nurcan73 Selin59 sağ salim kucağınıza alırsınız umarım. Ben daha 31 haftaligim çok heyecanlıyim bana gün vermezler o zmn şimdi dimi 🥰
Nurcan73 merisenel-2016 valla bilmiyorum bende canım benim diğer gebeliğim erken doğum oldu ondan sezeryan oldm ama kendi memleketimde olmadim ameliyat narkoz verdiler başka da hatırlamıyorum 😂
Yasanixxxx Nurcan73 ben 35 haftalıgım geçen hafta bebek yan durdugu icin doktor sezeryan yaparım dedi her hafta kontrolüm var bende bekliyorum gün vermesini henüz vermedi