BernaDolan Songul2610 aynen öyle canım bizimde ilk bebeğimiz hiç önemli değil Sağlıklı olsun tek isteğimiz o ama dediğin gibi bişeyler almak için bende çok sabırsızlanıyorum bakalım kız dedi bi netleşsin de alırız artık inşalllah rica ederim sağlıkla alın inşalllah kucağınıza sizde 🙏😇👼🙋♀️
Burcu16 ardengunes az daha sabır bunu hakettik talan et acımadan🙆🏻♀️🤣 gözümüZün dönmesine son 2 hafta canım 😍😍 belli oldugunda etiketliyip haber verecem sana sende bana ver bi bakıyorsun bebişlerde aynı cinsiyet 💕🙈
ardengunes Burcu16 benim bugün netleşti canım 10 haftalikken erkek demişti doktor bugün baya gördük artık oglusum olucakkkk😇😇😇 allahım sağlık versin inşallah 🙏🙏
Mervezngn ardengunes pozisyondu çok uygundu direk bacak arasını gördük fotoğraf atılsa atardım buraya belli yani bariz kız 😂
ardengunes Mervezngn yaaaa canım benim çok sevindim 💕💕💕💕darısı basima bakalım bend yarın doktora gidicem nasipse ne olucak☺☺☺
Aysehatun Birgulbasegmez2 bize kız gibi geliyor en son 13+4 iken doktora gittik bebek yüz üstü yaztıyordu yüzer gibi bacak arası açıktı arkadan doğru baktı ben bisey göremedim dedi annem vardı annemde o zaman kız dedi doktorda ben öyle bişey demedim ne kız ne erkek şuan diyebilirim iki hafta sonra 16.haftada yani yarın belli olucak bakalım önce sağlıklı olsunlarda sonda inşallah yarın ben cumarteside sen öğrenirsin canım😇yarın öğrenirsen yazarım🙈
Ltfiyerkc Merhabalar bende 14 haftadayım henüz cinsiyet belli değil .sağlıklı sıhhatli olsunlarda inşallah gerisi önemli değil.öğrenmek de şu yönden önemli sadece hazırlıkları ona göre yaparız heyecanlıyız 🤗🤗💕 kasım annesi olacaz inşallah 🤗🤗
ardengunes Ltfiyerkc merhabaaa🙋 öyle tabi ki canım en başta sağlık 🙏🙏🙏 öğrenelim de ona göre sevelim bir de Karisiyo kızım oglum😂
Maviss SimayBabacanYataan baştan beri erkek hissediyorum rüyamda da gördüm hatta çin japon Rus türk miladi her takvimde erkek çıktı hayırlısı kızda benim oğlan da benim nasıl olsa ama çoğunluğu erkek diyor bana
Aysehatun Birgulbasegmez2 12deydi randevuk gittim canım ilk göremedi bacakları kapalıydı bizimki utangaç baya 😀 sonra 10 dk bi sola dogru yat dedi doktor sonra tekrar baktı secde eder gibiydi arkadan popo kismindan bakti bi cikinti yok dedi kiz diyorum ama net degil dedi bugun afp testi yaptirdim bir hafta sonra o cikicak hem onu gostericez hemde tekrar bakicak cinsiyetine herseyi cok iyi sagligi bebisin cok sukur biraz daha beklicez bence kiz baya nazli gostermiyor hayirlisi Allahtan cinsiyet hic onemli degil yeterli saglikli olsunlar 🙏🏼
Kadze ardengunes bende 3 bucuk haftalıkken öğrendim resmen zaman geçmiyor gibi geliyor bana da😳 14+4 olduk cinsiyet yuzde 80 kız deidler ama değilebilirmiş 12 haftalıkken öğrenmiştim bakalm neler olcak🙂
ardengunes Kadze canım benim Masallah sanada 😊 aynen öyle çok zor beklemesi zamanda inadına gecmiyo ☺☺☺☺