Aysehatun Aysehatun aynı kilo ile hamile kalmışız canım aynen inşallah en kısa zamanda hissederiz bebişlerimizi🐣😇🙏🏼😍
BernaDolan Songul2610 ikili tarama testinden değil kan ile değil yani detaylı ultrason da bebek gösterirse söylerim demişti doktorum o şekilde söyledi bana %80 kız diyerek yanılma payı da bıraktı tabi bakalım hayırlısı bazı doktorlar emin olmadan söylemiyor benim ki söyledi ☺🙏 Hayırlısı herkes için sağlıkla gelsinler inşalllah 💕🙏👼
Songul2610 BernaDolan sagol canim cevaplandirdigin icin. ayin sonunda kontrolüm var insallah gösterirde ögreniriz ilk bebegimiz oyüzden fazlasiyla heyecanliyiz 😊😊 tabikı önceligimiz saglikli olmasi ama ögrenip alisveriş yapmak istiyorum eşim erkek hissediyo bn karişık durumdayim bakalim hayirlisi
ardengunes Kubra3535 canım sen bakma bazı doktorlar anlamıyo gerçekten senin ne hissettiğini senden başka kimse bilemez vucudunu sen taniyosun tabiki farklılıkları gayet açık bi sekilde ayırabilirsiniz mesela 11 haftalikken ultrasonda hareketliydi dedim hissediyorum bazen dedim doktor hissedebilirsin tabi annesin demişti 😍😇😇😇
SedanurAydnAta Bizde 12+3 haftalık olduk 🐣 Cumartesi kontrolüm var cinsiyet belli olur inşallah ❤ Çirkinleştim sivilcelendim 🙈 4 kilo verdim sadece meyve yiyorum 😂 bide zararlı şeyler istiyor canım cips kola Çiğköfte 😂 Kız hissediyorum 🤰🏻👼🏻 İlk bebişim 🐣
Meltemmm SedanurAydnAta bende kizz hissediyorum esimde 11.4 olduk biz karnim çikti yuruyus yapiyorum 1 gun arayla duzenli sanirim cok kilo alcam çok çirkinlestim dogum lekeleri basladi hep yuzumde
Dilekagrgn ardengunes 12+3 haftalık olduk yarın ikili testimiz var cinsiyet belli değil ama erkek hissediyorum😊 birde baş ağrısı çekiyorum salı gecesi acillik oldum baş ağrısından kusmaya başladım 12 hafta boyunca hiç kusmamıştım ama baş ağrısı tansiyonumu çıkardı
Kubra3535 ardengunes doğru hissedisun yani gecen hafta poposunu dikti göremedik bakalım iki hafta snra
BuesraYildiz ardengunes biz 13+1 bugün 50% erkek dedi doktorum yurt disinda oldugum icin 1 ay sonraya randevum var o zmn kesin söylerim dedi❤Degisirmi acaba ?
BernaDolan Songul2610 aynen öyle canım bizimde ilk bebeğimiz hiç önemli değil Sağlıklı olsun tek isteğimiz o ama dediğin gibi bişeyler almak için bende çok sabırsızlanıyorum bakalım kız dedi bi netleşsin de alırız artık inşalllah rica ederim sağlıkla alın inşalllah kucağınıza sizde 🙏😇👼🙋♀️
BuesraYildiz ardengunes bakalim hayirlisi sağlikli olsunda ❤ Rabbim herkezin bebegini sağlikli versin ☺