ardengunes DuyguSerkan Merhaba canım hosgeldin 😇 aminn inşallah Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah 🙏 cinsiyet bellimi senin canim
DuyguSerkan ardengunes hayır henuz belli degıl ıkılı tarama testımız cok sukur guzel geldi cinsiyet öğrenme partısi yapmak istyrm nasip olursa
SemraYilmazErbek Ben de 12+6 haftalık hamileyken bebeğin eşi önde dedi doktor kanamalı geçiyor umarım düzelir cumartesi ikili teste gireceğiz kısmetse
ardengunes SemraYilmazErbek inşallah canım benim dinlenmen gerekiyor sürekli galiba yorma fazla kendini iyi düşün iyi olsun 😊🙏
Aysehatun ardengunes maşallah sana bende 55 ile hamile kaldıö 57 kiloyum 2 kilo aldım ama hissedemiyorum çok bekleyip göreceğiz hayırlıısyla inş 😇🙏🏻
Aysehatun Aysehatun aynı kilo ile hamile kalmışız canım aynen inşallah en kısa zamanda hissederiz bebişlerimizi🐣😇🙏🏼😍
Seyma18 Bende 12+6 dayım. Bugün aldık ikili test sonuçlarını. Çok şükür güzel çıktı🙏 Ama benimde kanamam oldu pazartesi bol bol dinlenmen gerek dedi doktor. Cinsiyeti daha ogrenemedik
ardengunes Seyma18 dinlen canım benimde ilk zamlar olmuştu progestan kullanmıştım ama 13 haftadır hep annemdeyim uzaniyorum dinleniyorum sürekli sende dinlen geçiyor canım m.etme 🙏😇
ardengunes Esracim evet zayıf biriyim ama birde içim geniş değil sanırım karnimda çıktı baya bi değişim var o yüzden olabilir 😇 darısı basiniza inşallah bir de tekme atma zamanlarına da geçsek bir an önce ama gecmiyo zaman yaaaa
Nazli71 ardengunes amin cümlemizin inşaallah 🙏 rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasp etsin inşaallah 🙏😇
Papatyali 12+1den selamlar🤗 geçen hafta kontrole gittik ters giden bişey yok şimdilik çok şükür 🙏 cinsiyeti mayıs sonu söylerim dedi heyecanla bekliyoruz ❤ Sabah bulantıları 11.hafta çoktu azaldı 2gündür 😍
ardengunes Papatyali Ohhh maşallah ya bende haziran başı gidicem nasipse o zaman daha net öğrenirim herhalde gisterirse tabii😂😂😂 şimdi daha rahatlarsin canım hiç kalmaz bulantin falan ☺