Astadavistabeybi Yahu makinedeki çamaşırları bir astım bebeğe 20 çift çorap almışız bunların hepsini giyecek bu bebek fazla olmuş gibi biriyle mi paylaşsam çevremden
Homeless20 Astadavistabeybi maşallah kız :) bazı çoraplar esnek oluyormuş 6 aydan fazlada giyebiliyorlarmış. Almışsın artık duruma göre olmadı çorapları kaldırırsın :) yada başkasına verirsin :)
Dilanilngi Astadavistabeybi 30 çift almışım parmak kadar as topla valla ne zormuş şapkası eldiveni hepsi küçük küçük asma süresi yarım saati buluyor çamaşırı 😬
Astadavistabeybi Homeless20 yani düşünüyorum da bu çocuk yürümüyor nerde kirlenecek hergün bir tane giydirmek lazım 🙈😍
Tugbaaelbr Astadavistabeybi hiç öyle demeyin görümcemin kızı da yürümüyor ama o çoraplar öyle kirleniyor ki insan şaşırıyor 😁🤩
Astadavistabeybi Dilanilngi ahahahha aynen öyle babasına dedim çorapları sen aşıp toplayacaksın diye ufak tefek bit kadar 😻😻😬
Myssr Astadavistabeybi ahaha ben de mersk ediyorm bu durumu 10 tane aldim ben de. Uc gunde bi yiksnsa yeter ztn bence. Ama bazisi ince bazisi normsl.kalinlikta. kalin corap lazm olurmu bilemedm annem patik orcek gerci
Myssr Astadavistabeybi benimkilern bazisi beyaz kombinlenmez de :d cinsiyetsiz olsn bazi seyler dedm de beyaz aldm :d