sedefgorgun _Mother_ evet kızımız olcak Allah in izniyle :) bu hafta belli oldu daha .allah hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
_Mother_ sedefgorgun yaa ne güzel benim de perşembe günü kontrolüm var inşallah kesinleşecek inşallah canım 😍
Minikbiranneee ecemeric merhabalar bende kiliste oturuyorum son doğum tarihimiz 25 mayıs ☺️ Cinsiyeti tahmini söyledi inşallah değişmez❤️
Efnankeklik _Mother_ travel sistem bebek arabasını öneririm ben aldım daha yeni doğumdan sonra kullanıcaz inşallah hem puset takilabiliyo hem yatak olabiliyo çok rahat 😊
_Mother_ Efnankeklik canım yaa İnternettrn aldıysan link atabilirmisin acaba birde kaç yaşına kadar kullanılabiliyor
Efnankeklik _Mother_ civilden aldim ben baby care marka ve suan indirimde 900 tl çokta güzel 4 yaşına kadar kullanilabiliyomus
_Mother_ Efnankeklik bakim bir canım 900₺ gayet uygunmuş ben e bebekten 1 tane beğendim de çok pahalı geldi bana 3700₺ yazıyordu bana gereksiz geldi o kadar vermek
Senactn0402 Merhaba bende 24 yaşındayım 14+6 haftalığız doktor tahmin etti ama yarın netleşicek cinsiyeti kız gibi duruyor demişti 😘
Erdem21 Hann peki ne hissediyorsun. Ben hep erkek hayal ettim hep. Kızardım kendime yapma belki kızdır alıştır kendini ikisine ama yok gözünü kapatigim gibi yine erkek bebek hayallerine dalardim. Rüyamda bile ultrasyonda erkek bebek olduğunu doktor derdi. Yani hisselerim haykırıyordu. Kendime engel olamiyordum.
Hann Erdem21 ilk hamileliğimde öyle. Eşimde bende hep rüyalarımızda kız olduğunu görüyordum. Doktor da zaten kız deyince hiç şaşırmadık çok sevindik 🤩 Şimdi ilk başlarda erkek gibi geliyordu çünkü bu hamileliğim başından beri çok farklı geçiyor. Ama bir kaç haftadır yine kız geçiyor içimden. Bilemiyorum yani sağlıklı olsun da cinsiyeti önemli değil bizim için. Ama bazen keşke kız olsa da kızıma kız kardeş olsa diyorum içimden 🤭
Rengarenk Merhabalar ben de Ankara’dan 🙋🏻♀️ 14+4 üz şu an 12 Mayis gorunuyor tahmini dogum tarihimiz. 32 yasindayim, 5 yasinda oglum var. Ikinci gebeligim cinsiyeti henuz belirsiz. 2’ li tarama testinde kiz olabilir demisti doktorumuz🥳💗