Paramedik minigim2805 bakalim değişecek mi ikimizin ki de ilerde benim Kontrolüm aralık başı o zaman netleşir inşallah
Btl1601 Gigy ben de İstanbul’da yaşıyorum ve öğretmenim bizim de 14 oldu inşallah herkes sağlıkla kucağına alır bebişleri 😊
Derin47 Marbling bizim de mayısın 13 görünüyor ben de kıyafet konusunda ne alacam diye kararsızım kısa kol mu uzun mu :(
Bulut34 Merhaba bizde 15 +1 olduk 🤩 cinsiyeti 12 haftalikken ögrendik oglum olacak mayıs Annelerinin çogu erkek bekliyor galiba ☺️
_Mother_ Bulut34 sanırsam evet mayıs çoğunlukla erkek bana da ondan yana tahminde bulundu 12.haftama da haftaya 16 olacam inşallah perşembeye randevum var kesinleşir her halde
Gisosssuuu02 ecemeric Merhabalar çiçeği burnunda anneler 🍭 Bizde bugün 12 haftalık olduk haftaya salı günü ikili taramamız var çok heyecanlıyız inşallah bebişimiz sağlıklıdır dualarınız bizimle olsun 🤲🏼🌺
Tdof26 Denizzz88 bende İzmir’den ✋🏻 15+6 yız 1 Mayıs doğum nasipse doktorum erkeğe benzetti ama netleşemedi 🤣 sen hangi doktora gidiyosun
Denizzz88 Tdof26 ben alsancakta hasan yıldız var özel muaynehanesine gidiyorum canım senin hangi doktor
YNB Merhaba ben Ankaradan 14 haftalık olduk bugün ama cinsiyetini göstermedi sakladı 16 haftalıkken çağırdı o zman belli olurmusss 😇çok merak ediorum 🥰🥰
Hann merweeilbey1 Onu ilk defa duydum ama benim kizim hep sol taraftaydı 😅 birde ben henüz hiç bir şey hissetmiyorum 🤷🏻♀️😂
merweeilbey1 Hann banada bir yakınım söylemişti hiç ihtimal vermemiştim ama doğruydu ki sol tarafta olan bebeğim erkek dediler
Ryhnm ecemeric merhaba güzel mayıs anneleri bnde 13 +1 oldum bugün doktora gidicem bakalım göstercekmi kendini🥰❤️
_Mother_ merweeilbey1 bunu nasıl anlıyorsunuz brn anlamıyorum da doktoruma da hiç sormadım ama bebeğimi muayene ederken plasenta sol da dedi o zamana bebek sağda mı olmuş oluyor
merweeilbey1 _Mother_ ultrason görüntüde belli olur canım yada bir kasık ağrın fln olur öyle de anlarsın sol kasığın ağrır soldaysa yükleye bilirsen nurdan bizde bakabiliriz aslında benim ki solda mesela ultrasona bakarkende solntarafımdan bakıyor baskı yapıyor