Hann Merhaba ben Hilal 28 yaşındayım Almanya’da yaşıyorum aslen Sakaryalıyım. 14+6 haftalık olduk bugün. Doğum tarihi 7 Mayıs olarak hesaplandı, tam evlilik yıldönümümüz 🤩 İki yaşında bir kızım var bakalım bunun cinsiyeti ne olacak 🙂 doktor 4 hafta sonra bakarım o zaman tam net olur dedi. Heyecanla bekliyoruz. İlk hamileliğimde kız olduğunu hissetmiştim çokta emindim. Bu sefer hiç bir fikrim yok. Sizin de içinizden geçiyor mu cinsiyet? Geçiyorsa tuttu mu?
merweeilbey1 Hann bebek sol tarafında ise erkek sağ tarafında ise kız benim ilk bebeğim sol tarafımda idi erkek oldu şimdi ikincide sol tarafım 12.haftadayım 2 hafta sonra kontrolüm var muhtemelen belli olur buda erkek bence 😍
Btl1601 Hann merhaba 😊 ben ilk başlarda hiç bir şey hissetmemiştim sonra herkes çabuk hareketlendi erkek falan deyince içime erkek doğmaya başladı bütün 13+6 olduk doktora gittik baktı ama net bir şey söylemedi erkek gibi ama emin değilim kordon da olabilir dedi 🤦🏼♀️
Danlacan ecemeric ne kadarda aynıyız bizde 12+1 iz daha 🐣 Yalova’da yaşıyorum yaşımda 27 ve benimde ilk hamileliğim çok ayrı bir heyecan yaşıyoruz 🙈 cinsiyeti henüz bende öğrenmedim ne zaman öğreniriz acaba tahminen bu haftalarda gitsem öğrenebilir miyiz 😄
ecemeric Danlacan ben haftaya cuma gideceğim nasip olursa umuyorum ki öğrenebiliriz. Dediğiniz gibi gerçekten çok farklı bir heyecan ☺️🥰
Meva_54 ecemeric O doktoruda çok iyi diyolar .. ama benim gebeliğim biraz riskli o yüzden riskli gebelikle ilgilenen bi doktr tercih ettim hakkimzda hayrlisi olsun😇
Cellist61 15 haftalığım halen daha cinsiyetini bilmiyorum deli olacam yaaa 😫 2’li taramada doktor yorum bile yapmadı bana aralık sonu gibi bir daha gel dedi.. 18 kasıma randevu aldım zaman geçmiyor 😞
Erentoo39 Merhaba,14+5 im Kocaeli’de yaşıyorum bankacıyım,2.gebeliğim 🥰 ilk evladım 4,5 yaşında erkek 😊 herkese şimdiden hayırlı doğumlar inşallah 🤲
Hann merweeilbey1 Onu ilk defa duydum ama benim kizim hep sol taraftaydı 😅 birde ben henüz hiç bir şey hissetmiyorum 🤷🏻♀️😂
_Mother_ merweeilbey1 bunu nasıl anlıyorsunuz brn anlamıyorum da doktoruma da hiç sormadım ama bebeğimi muayene ederken plasenta sol da dedi o zamana bebek sağda mı olmuş oluyor
Sukusum merweeilbey1 benim de ilk hamileliğimde soldaydı bebek o zamanlar ben de buna inanıp erkek diye düşünüyordum ama kız çıktı☺️
merweeilbey1 Merhabalar ben 30 yaşındayım 12+2 günlük tahmini doğum tarihi mayıs 27 benim ikinci bebeğim inşallah 4 yaşında bir oğlum var buda erkek sanırım 2 hafta sonra kontrolüm var bakalım hayırlısı hepimize bebeşlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🤗🤗🤲
Yasom Merhabalar bende 15 haftalık gebeyim 12 haftalıkken gittik ama net değil dedi doktorum o zaman erkek demişti tabi şimdi haftaya tekrar gitçem bakalım yaramazımı öğrencem inşş cinsiyetini 😊 bende 25 yaşındayım ilk gebeliğim çok heyecanlıyım 😉 hayırlısıyla inş gelir minik mucizem benim❣️❤️Mayıs 5 gibi de doğum gözüküyor inşşş🙏
_Mother_ Yasom aaa canım biz seninle aynıyız galiba benimde 5 mayıs doğum görünüyor bana da 12 haftalık iken erkek tahmininde bulundu nasıl gidiyor gebeliğin kilo falan aldın mı