Ftmklbk Ylzozprn ay inşallah bir sorun yaşamayız. Büyüdükçe yukarı çıkacağını düşünüyorum dedi ama bakalım ne olacak.
Tahinpekmezceviz Merhaba kızlar. 14+4 haftalığız. Yalova’da yaşıyoruz. Doktorum 11. haftada erkeğe benziyor dedi 13+3 te net bi şekilde erkek dedi. İkinci çocuğum olucak. 4,5 yaşında bi kızım var 🥰 herkese hayırlı doğumlar, sağlıklı ve rahat bi hamilelik diliyorum.
Minikbiranneee Tahinpekmezceviz yaaa bana da erkek dedi inşallah benimde devam eder bir kızım var sağlıkla hayırlısıyla😍
Sukusum merweeilbey1 benim de ilk hamileliğimde soldaydı bebek o zamanlar ben de buna inanıp erkek diye düşünüyordum ama kız çıktı☺️
Azraaaa Gisosssuuu02 yaaa tebrik ederim kaçıncı haftada öğrendiniz ben bugün gittim tahminde bile bulunamadı😔
2miniginannesi Gisosssuuu02 benimde kızım oluyor ama korkuyorum ya değişirse diye bende 14 haftalıkken öğrendim
ecemeric Gisosssuuu02 tam 13 haftaligim. Pazartesi 13+6 olmuş oluyor o gün kontrolümüz var. Umarım biz de öğrenebiliriz 🥰
Gisosssuuu02 ecemeric hayırlısıyla öğrenirsiniz inşallah gitmeden şeftali suyu ve çikolata yiyip git ben öyle yapmadım doktor ye gel dedi 😃
merweeilbey1 Ylzozprn bebek sol tarafta bide ultrason görüntüsünde üstünde Bi leke çizgi olunca erkek bebek diyorlar benim diğer oğlumda da öyle olmuştu 😉 tabi bazen tutmaya da biliyor