ecemeric Kızlar selam🙋🏼♀️ haftaya kontrolümüz var. Gittiğimizde bebişim hesaplarima göre 13+4 olmuş olacak. Sizce cinsiyet öğrenmem mümkün olur mu ☺️
flowers ecemeric canim o doktorandan doktora degisiyor sanirim aslinda olusmus oluyor ama bazi doktorlar çekiniyor cunku yanilma olasiligi yuksek olabiliyor. Benim doktorum soylememisti16. Haftayi bekliyoruz bende hic israr etmedim
Ayseozmenucar ecemeric benim doktorum 12 de söylemek istemedi ama ben ısrarcı oldum tahmınde olsa soyleyın dedım.erkek dedi ve değişmedi.zaten çok belli bir bebekti o hafta ultrosonda kızlar genelde o kadar belli olmuyorlar
esraizmirli ecemeric benim doktorum 10 haftalıkken tahmin etti ve de doğruydu tahmin yapabilir yani☺️
Dudumrtk ecemeric bende ilk 13+5 te tahmin le öğrenmiştim sonrasında değişmedi canım bi kızım olcak İnş. sizde de tahmin edilir sadece tabi değişmez diye Bi kural yok değişen çok var malesef rabbim gönlünüze göre versin inş 🙏
Birgul ecemeric bende 13+5te gidecem doktor 11de tahmin etmişti o zaman kesinleşir dedi bakalım bu haftalarda öğrenenler var😇
Gzlgzl 12+ 2 de tahmın yaptı sonra yok ya dedı olmadı sonra bakarız dedi bu hafta 13+4 gidicem inşallah netleşir