Nikay 38 haftaligim 23haftadan 32mm olcuyle geziyorum.kisaliyo ama bebekde tik yok hala.30haftadan her an gelir diye korkuyordum.simdide acilma yok😑
[silindi] Nikay benim 22’de detaylida 33 cikti, doktor hicbir sorundan bahsetmedi. Ne demek oluyor tam anlayamadim ben
Bebek-geliyor Nikay benim 24. Haftada alttan muayene ile 30 ölçüldü. Aynı zamanda plasenta ön tarafta. Sürekli yatmam gerekiyor doktorum 35. Haftaları göremeyebilirsin dedi hayırlısı tabiki. Gebelik başından beri proluton depot iğne ve progestan kullanıyorum. Sizde sürekli yattınız değil mi ? Yazdığınızı okuyunca rahatladım biraz çünkü erken doğum riskim var
Yasemin301 Nikay benim hep 32 😊 doktor risk yok dedi 25 e kadar, hep olcturuyorum 32 😊 27. Haftamdayim
Yasemin301 Nikay sizi bosuna strese sokmuslar bakin ne guzel son haftalara kadar gelmissiniz o olcuyle zaten😊
Yasemin301 Mom046 Aynen benim hep 32 ve normal denildi, detaylida perinatologda oyle olctu normal denildi, arkadasi bosa strese sokmuslar, hatta ben sordum 40 mm olsaydi diye o cok cok nadir cikar dedi 25mm ve alti riskli dedi
Mom046 Yasemin301 Aynen doğru demiş cünkü aynılarını bana da dedi ayrıca artık doğuma hazırlık yavaş yavaş kısalmaya başlaması da cok normalmiş 26.27 haftalardan sonra böyle insanları da strese sokuyorlar ısrarla yok yazmış ya 😁
Yasemin301 Mom046 belki arkadasin hunilesme felan vardir ondan risk gorulmustur ama 32 cok normal, ya da olcusu surekli kisalip uzuyorsa bilemem onemli olan sanirim belli bi haftaya kadar sabit kalmasi
[silindi] Mom046 cok sukur dun ben ne oldugunu anlamamistim, asistani tek tek isterken simdi de postu gorunce hatirladim 33mm dedi. Ama baska bisey ne ona ne bana demedi. Bi an dedim ters bisey mi var
Mom046 Yasemin301 Zaten 38 e gelmiş sıkıntı olsaydı bu kadar kalmazdı bence tabi bilemem içeriğini tabii şuan konuşmasından yola cıkarak söyledim 🤗 erken doğumu tetikliyor Allah korusun servikal yetmezlik kısalmalar cok tehlikeli😑
Nikay Kizlar ben surekli yatdim poluton depot kullandim.yoksa daha da kisalirdi..wukurki bu gunleride gorduk.cok strestli gunler kecirdim😔
summ123 Ölçüleriniz çok çok normal ben yeni doktordan geldim 30 haftalığım 20 mm ve pesser takıldı bugün sizin çok normal strese girmeyin bence enfeksiyon oluşumuna çok dikkat edin çünkü hızla açılma oluyor o zaman
Minikjelibonum summ123 pesser takılmasını hissediyormusunuz yoksa hafif narkoz flan veriliyor mu. Bende serklaj var ama pesserde takılabilir bi 3 haftaya
summ123 Minikjelibonum hayır narkoz verilmedi ama çok kısa bir işlemdi zaten ve agrı sancı hissetmemek tamamen size bağlı ne kadar serbest bırakıp nefes alırsanız o kadar rahat geçer bana bugün takıldı isterseniz doktorumun sayfasından bilgi edine bilirsiniz Çağrı Gülümser storisinde tüm bilgiler mevcut bi göz atın derim
Minikjelibonum summ123 takipteyim onu bugün taktığı sizmiydiniz:). Valla en iyi o takıyo sanırm onu ama ben izmirdeym gidemem Ankara’ya