Busracobann Kizlar ultasonda 3 gün geri çıktık doktorum kalp atışını geçen hafta 107 demişti bugun devlet Hastanesi’nde ki doktor da bebek canlı ama geriden geldiği için kuvvetli kalp atışı alamadım dedi başına gelen var mı düzelir mi
Ebrumihrimah Busracobann benim de 3 hafta önce gittiğim de 7+5 olması lazım ken 6+5 çıktı 1 hafta geç döllenmiş sorun yok dedi kalp atışlarını dinletmedi sadece gösterdi 12. Haftaya kadar da dinletmicekmis 😂 Daha küçük ilerleyen haftalarda allahın izniyle tam olarak duyulur Bende pazartesi gidicem tekrar bakalım ne diyecek
Busracobann Ebrumihrimah hiç duydunuz mu kalp atışını . Lekelenmelerin oldu mu. Ben progestan da kullanıyorum
Busracobann Ebrumihrimah 2. Gebeligim ama bunda yaşadığım hiç birşeyi kızımda yaşamadım açıkçası bunda daha çok korkuyorum
Ebrumihrimah Busracobann hiç lekelenmem olmadı şükür Hatta ilk başka doktora gittimkeseyi gördü kenarlarında kanama var dedi progestan verdi 2 gün kullandm başka doktora gittim hiç bir sorun yok dedi kullanma o ilaci Yok daha duymadım 12. Haftaya kadar dinletmicem dediği için kendimi ona şartladim
Ebrumihrimah Busracobann ikinci gebelik ilkine gor3 hep farklı oluyor mus burda da öyle okudum cevremdende öyle duydum hep Benim ilk gebeliğim
Aryaliya 5 haftalıktı benimde 4+3 gözüktü normal dedi doktorum geç döllenme vs. Hala geride çıkıyor bazen
Busracobann Ebrumihrimah benimde kese da az kanama alanı gördü doktorum kahverengi lekelenmelerim de oldu bakalım herşey hayırlısı
Busecnr40 Kizlar neye gore geri diyo doktorlar ben delircem benim doktorlar malmi ya bana hic bsey soylemiyolar sinirden kafayi yicem
Busracobann Busecnr40 canim ultasonda 7+1 olmasi gerekirken 6+5 çıktı ölçümlerle alakali senin haftanla bir gidiyordur ondan dememiştir