TCElifMurat Dr işi bıraktı😔istanbul Avrupa yakası bahçelievler, güngören, Bakırköy tarafında özel hast. İyi bi Dr tavsiyesi olan varmı???
OktayMeltemSahin TCElifMurat bahçelievler medicana da düzgün bey ya da leyla hanımı çok çok övüyorlar bir de vital hastanesi çok iyi dediler bir araştırın isterseniz
Esen TCElifMurat ben bir çok doktor gezdim burnumun dibindekini görmemişim birgün sadece bebeğimiz bakmak için gittik hastane ve o gün doktor degistirdim güngören ilgi hastanesi bilal cengiz şahbaz.zaten askeri kökenli olduğu için çok memnun kalirsin
srpkse TCElifMurat ben bahçelievler haznedardaki medicanaya gidiyorum Dr Gönül Çimen var çok naif tatlı dilli bir kadın uzun uzun muayne ediyor Her şeyi ayrıntısına kadar aktarıyor ben çok memnunum kendisinden kesinlikle tavsiye ederim 👍👌
Mutlu_anne2 Canım ben ilgi hastanesine gidiyorum Gülhan özüm memnunum birde gül nihal hanim var kizimin doğumunu o gerçekleştirmişti tasinicam diye hangisi boşsa ona gidiyorum gül nihal hanim da cok ilgili memnun kalmistim
Esen Mutlu_anne2 benim esengül aslında ama eden diyorlar genelde. Bu arada ilgide doğum yapmadım ama bilal bey harika bi doktor erken doğum yapmadıysam onun o tatlı dili sabri her muayene de bana 49 r5 dk zaman ayirmasi ki haftada bir muayene oluyodum motivasyonu sayesinde. Doc. Dr dan kimse memnun değil cevremde kaç kişi gittiyse. Gülnihal hanım çok suratsızdi bi kürtaj olmuştum onda. Gülhan da acilin vazgeçilmezi 😂 acilde bikac kere de o baktı oda fena Değildi. Ama bilal beyi tek geçerim
Edu TCElifMurat bende arıyorum özel Nisa hastanesini duydum ben mürüvvet hanım. Ama hastane kalabalık doktor iyi
Mutlu_anne2 Alisannesi haberim yoktu çık şaşırdım 2 hafta önce odasının kapisinin önünde yazıyordu ismi
Alisannesi Bende ilgi hastanesine bunca zamandir gitmedim hep uzak yerlere gittim ama orayi tavsiye ederim. Bilal beyi cok övuyolae esim istemedigi icin erkek doktor terch edemedim. Ama docent doktor Emel hanim var orda ona gidiyorum memnunum.ekstra gidip bisey sordugumda ilgiyle konusuyo . Ona da tavsiye uzerine gittim bence git
Mutlu_anne2 Esen haklısın bende 2 gün önce bilal beye göründum gerçekten çok ilgili kızımla birlikte gitmiştim yaşını kilosunu bezini bırakıp birakmadigina kadar sordu 😊