ozgeya Iraz Doktorunuz vermiş hiçbir zararı yok, aksine covid döneminde kan sulandırıcı kullanmak faydalı ki, onun dışında da kan sulandırıcı kullanan bir sürü hamile var. Ben de 25.haftamdan sonra pıhtı atmaması için vurulanlardanım. Doktorunuza güvenin.
Ftmsrkn Iraz bakın bende covidliyim postlarınızı görüyorum sizi anlıyorum da ama siz kendi kendinizi daha kötü yapıyorsunuz ben o kadar ağır geçiriyorum nefes alamıyorum vücudumun her yerin ağrıyor yok böyle bi ağrı kendimi kaldıramıyorum nabzım sürekli yükseliyor uyku desen zaten yok ne oturtabiliyorum ne de yatabiliyorum ayağa zaten kalkamıyorum ama kendi kendimin doktoru oluyorum olumlu düşünüyorum vitamin ağırlıklı besleniyorum kemik suyuna çorba kelle paça pekmeze limon sıkıp içiyorum nane limon içiyorum bol bol c vitamini su içiyorum ballı süt içiyorum ki doktorum hiç bir ilacı kullanmamı istemedi ben de eşimde pozitif ikimiz de kötüyüz size demem o ki dua edin kendinize olumlu telkinler verin sürekli kötüyü düşünmeyin bebeğe zarar vermiyormuş çok şükür kendimize dikkat etmemiz lazım siz de ole yapın sürekli evham yapmayın inanın psikoloji olarak kendinizi yıpratıyor ve süreci uzatırsınız bu şekilde sabır sakinlik güzel beslenme bu şekilde atlatılır Allah’ın izni ile bi çok gebe atlatmış çok şükür ki evimizde atlatıyoruz
Beyzabyk Kan sulandırıcı iğne ben kullanıyorum bir sıkıntı olmadı zaten sıkıntı olsa doktorunuz vermez
Iraz Beyzabyk covid oldugum için öncelik covid gbi davranılıyordu sanki ama ben bebeğime birsey olsun istemiyorum 😔 kızlar dozu fazla degil dimi
Iraz Iraz bebegimin durumu dun iyiydi hani kötü birsey olsun istemem nasıl kullanılıyor bıiliyormusunuz
Myrina Iraz dozunun fazla olup olmadığını buradakiler bilemez ki? Doktor bile olsa size bu konuda cevap veremez. Doktorunuz verdiyse dozu doğrudur. Gerekmese zaten vermezler. Hamile kaldığı andan itibaren kan sulandırıcı iğne kullananlar var. Zararlı olsa onlara kullan demezdi doktorları.
Beyzabyk Iraz bir sıkıntı olmaz bir çok kişi kullanıyor bu iğneyi bu kdar evham yapma bence ben koldan oluyorum iğneyi ama doktorun nereden vurulacağını söylemedi mi iğneyi
Iraz Ftmsrkn canım Allah razı olsun inşallah ikimizde en kısa zamanda atlatıroz benim ailem de covid oldu henuz ilaçları gelmedi annem babam erkek kardesm kayın babam kaynanam hepimiz covidiz çok zor bir surec oldugunun farkındasındır sende Rabbim sag salim atlatmyı nasip etsin inşallah verdiğin morel için ayrıca teşekkür ederim keske seninle iletişiö kurabilsem .
Ftmsrkn Iraz amin amin inşallah geçecek gidecek sen moralini yüksek tut bebeğin için ve dua et iyi beslen geçecek bugünler sormak istediğin olursa burdan msj atabilirsin destek olurum
Mutluuyuvaa Canım ben başka bir markanın 7500 de kullandım şu an 5000 binliğini kullanıyorum çok şülür bir zararını görmedim ama her gangi bir yerim kesilirse kan durması çok zor oluyormuş doktorum ondan çok dikkat ey dedi onun dıiında sıkıntı yok