Morvi Kızlar hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu geçirenlerin önerisi var mı? Nelere dikkat edeyim, ne yiyip iceyim? Lökosit 50 ve 3 pozitif mevcut. Böyle olup bebeğini kucağına sağlıklı alan var mı? Aşırı ağrım var ne iyi gelir? (32+2 hamileyim)
Beyzaasiriinn Morvi 28+5 hamileyim ve hamileliğimin başından beri 3 kere antibiyotik ve 2 kere fitil kullandım 3 kerede monurol..Hep tekrarladı aon antibiyotik kullandığımda ürinonvef diye bi takviye edici verdi idrar yolu enfeksiyonunu önlüyomuş işe uaradı en son lokositim 5 çıktı doktoruna danışıp kullanabilirsin ☺️
tgbcnr Morvi çok geçmiş olsun. Ben de 34+3 üm. 3 haftadır enfeksiyonla uğraşıyorum. Değerim 67 idi antibiyotik ve monurol kullandım düşmedi. Hastaneye yatış yaptılar bi gece yattım antibiyotik tedavisi verdiler. Ve ben çok fazla su içtim 3.5 litreye yakın içtim yani. Son verdiğim tahlilde şükür azalmıştı. Tekrar ilaç vermedi doktor su içmeye devam dedi.
brcbr Morvi bende burda bekliyim🙄36.haftadayım idrar yolu enfeksiyon olmuşum ,erken doğum riski oluşturdu sürekli yatıyorum evde.şase verdi doktor içtim ama sanki geçmedi hala.be yapmalıyım bilmiyorum hiç sürekli su içiyorum çamaşırımı değiştiriyorum daha ne yapayım bilemiyorum😟
Morvi Beyzaasiriinn bende antibiyotik ve munorol kullandim ilk ise yaramadi simdi bi tane daha munorol kullandim ardından fitil kullanmaya başladım şimdi haftaya bitecek ama ağrıdan duramıyorum artık 😔 başka ilaç da vermiyorlar ne yapacağımı şaşırdım.
Morvi tgbcnr yaaaa 😔😔 valla çeken anlar çok kötü biseymis bu ya 😔 hepimize acil şifalar versin Rabbim inşallah sağlıcakla yavrularımızı alalım kucağımıza 🤲
Morvi brcbr valla bende senin gibiyim. Bez ütüleyip koy dedi kayınvalidem. Onu yapiyorum sicak sicak biraz rahatlatiyo ama asla çözüm değil. Ağrı kesiciyle duruyorum 😔
neslikr Bol su ve bol dinlenmek. Benden kanama da gelince antibiyotik hap yazmıştı doktorum. Agrılar devamlı sancılıydı . Ama şimdi iyiyim. Şifa versin Allahım hem size hem evladınıza