NaimeYilmaz ebr hamılelıkte ped enfeksıyon rıskı olusturuyor günde 3-4kere camasır degıstırıyorum bazen . Yinede kullanmıorm
Kubraoguzhan ebr sık sık çamaşır değirmeni tavsiye ederim hem daha hijyenik hem de o terleme yapıp mantar falan yapabilir
Deletedmom67 ebr önermiyorlar cnm ama benim akıntım cok fazla ve calısıyorum camasır değiştirme imkanım cok yok orkidin günlüklerini kullanıyorum.
SibelAlp7 ebr doktorlar önermiyor peçete koyun sık sık değiştirin çalışıyorum demişsiniz çamaşırınızı sık sık değiştiremezsiniz en mantıklısı peçete koyup değiştirmek
NaimeYilmaz ebr yok canm akıntı ıcın dıyorsan camasırını degıstırmen lazım ped sağlıklı birşey degıl gebelıkte mantar enfeksıyon cok sık karsılasılır ped kullanımıda bu riski arttırır
Mondlicht NaimeYilmaz en sağlıklısı sizin yaptığınız. hatta pamuklu pedleride öneriyorlar yıkanabilen
deletedmom24 Deletedmom67 müslin bezlerden küçük küçük kesip kullanın derim. Orkid markası hakkında pek iyi konuşmuyorlar ya da kotex deneyin en aZından pamuklu daha yumyşak.
Fyza ebr pamuklu düz beyaz bez alıp annem kesip dikti kenarlarını .. ben serklaj oldugum için enfeksiyon olmaması için böle yapıyorum allah korusun🙏🏻 Makinada 90 derecede yıkayıp ütüleyip düz dolabı poşetlerinde yanımda tasıyorum
BusraAycbn34 ebr ben çabuk enfeksiyon kapıp pedlerde kaşıntı yaşayan bi insanım dediğiniz gibi çok akıntı sorunu bende de var çamaşır değiştirme imkanım yoksa eğer mutlaka kotex günlük kullanıyorum ne alerji ne kaşıntı tavsiye ederim 👍
MerveKontakay Ben günlük ped kullanıyorum yarım saatte bir değiştiriyorum ona rağmen iç çamaşırınıda çok sık değiştiriyorum enfeksyon çok çabuk kaparım çünkü 😔
Esraumit VAlla ben hiç ped kullanamam bende alerji terleme yapıyor cok rahatsız oluyorum.zaten beni rahatsız eden bişeyde yok ne akıntı ne ıslaklık.sadece sabah aksam yatmadan onc e iç çamasır değiştiriyorum
Cansummm ebr bende hergün iç çamaşırımı değiştiriyorum ama dışarıya çıkarken de akıntı yaşayıp sorun yaşamamak adına havlu peçete kullanıyorum ve onu da sık değiştiriyorum. Ped kullanmıyorum.